10 jaar branchevereniging Gebouw Automatisering & Bits,Bricks & Behaviour .

10 jaar branchevereniging Gebouw Automatisering & Bits,Bricks & Behaviour . Door: FHI federatie van technologiebranches

Op dinsdag 9 november opende de voorzitter Paul de Backker de conferentie Bits,Bricks & Behaviour in De Kuip. Zijn inspiratie voor de branche, de leden en hun klanten wordt in dit artikel aangehaald. ‘De brancheorganisatie Gebouw Automatisering is 10 jaar geleden ontstaan en inmiddels uitgegroeid tot een vereniging waarin meerdere technische disciplines hun krachten bundelen om hiermee een gebouwde omgeving te maken waarin mensen veilig en comfortabel kunnen wonen en werken.’

De opening bood, met een jaar Corona-vertraging,  ook een podium om de oud-voorzitter Piet van Veelen, die in september 2020 het stokje overdroeg,  te bedanken voor zijn inzet, energie en passie waarmee hij het voorzitterschap inhoud heeft gegeven!

Deze editie van Bits, Bricks & Behaviour is om nog een reden bijzonder: hij valt synchroon met de klimaattop in Glasgow en: Green Deal, Fit for 55, duurzaamheid en energietransitie staan midden in de belangstelling. Wij als branche spelen een belangrijke rol in het realiseren van de doelstellingen die nodig zijn om de planeet leefbaar te houden.

 

 

 

 

 

 

 

 

De lezingen tijdens Bits, Bricks & Behaviour leveren inzicht hoe dit kan worden bereikt en de fysieke bijeenkomst maakt het mogelijk om elkaar beter te leren kennen zodat we het vooral ook samen kunnen doen. Alleen bij een integrale aanpak komt het maximale rendement.

Deze integrale aanpak en het toepassen van meerdere technologieën is waar de branchevereniging de komende jaren meer nadruk op wil leggen.’