Bezoekersregistratie voor Energy Storage event 2020 geopend!

Bezoekersregistratie voor Energy Storage event 2020 geopend! Door: FHI federatie van technologiebranches

Na een succesvolle eerste editie in 2019 vindt op 13 februari 2020 de tweede editie van het Energy Storage event plaats in Van der Valk Hotel Vianen.

Het Energy Storage event informeert u door middel van neutrale kennisoverdracht over de voordelen en uitdagingen van energieopslag. De toenemende productie van duurzame wind- en zonne-energie, het klimaatakkoord, de energietransitie en de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van accu’s en batterijen bieden hiervoor genoeg gespreksstof.     

Energieopslag biedt concrete voordelen voor steeds meer toepassingsgebieden, denk hierbij aan elektrische voertuigen en transport in het algemeen, gebouwen, datacenters, het energienetwerk en de infrastructuur.

Met plenaire sprekers en een parallel programma bieden de presentaties u actuele deskundigheid. In het parallelle programma ligt de focus op de nieuwste technologieën en toepassingsgebieden, totaaloplossingen, nieuwe methodes en apparatuur voor het testen en meten van accu’s, veiligheid en regelgeving en applicatiekennis. Het volledige programma is op de site na te lezen.

U kunt zich hier aanmelden voor een gratis bezoek.

Wij hopen u te kunnen verwelkomen op 13 februari 2020 in Vianen.