Collega aan het woord

Collega aan het woord Door: Muco Technologies - Professionals in Engineering

Op aanraden van een medestudent kwam ik voor mijn eerste stage in contact met Muco. Dat beviel zo goed dat ik mijn afstudeerstage hier ook heb gedaan. Inmiddels ben ik in vaste dienst en maak deel uit van één van de ontwikkelteams Amsterdam.

Er werd mij gevraagd of ik een elektronische neus, om geuren te onderscheiden, wilde ontwikkelen

Er is veel kennis van hardware en embedded software. Een aantal engineers draait al tientallen jaren mee in het vakgebied. Daarom valt er erg veel te leren bij Muco. Stagiaires mogen de werking van de nieuwste technologische innovaties uitzoeken. Dit maakt een stage bij Muco zeer interessant. Er werd mij gevraagd of ik een elektronische neus, om geuren te onderscheiden, wilde ontwikkelen als afstudeerproject. Dit vond ik een zeer interessante technologie, die je nog niet veel ziet. Hierbij kon ik zowel hardware als software ontwikkelen en dat zocht ik voor mijn afstudeerstage. 

De sfeer is zeer goed. Er wordt voor gezorgd dat je je gewaardeerd voelt. Er wordt ook dagelijks gezellig met zijn allen geluncht.

Waarom Muco Technologies?

Op school leer je maar een fractie van alles wat je binnen het werkveld tegenkomt. Bij Muco zijn er meerdere senior engineers die als product-eigenaar projecten begeleiden.  Lees verder op onze website.