CPK hybrid: De ultieme oplossing voor moeiteloos bundelen

CPK hybrid: De ultieme oplossing voor moeiteloos bundelen Door: HellermannTyton B.V.

 

De ultieme oplossing voor moeiteloos bundelen
Autotool CPK hybrid - de ultieme oplossing voor moeiteloos bundelen van grote hoeveelheden bundelbanden tot Ø 20 mm. Met ongeëvenaarde snelheid en constante kwaliteit wordt bundelen nog eenvoudiger dan ooit tevoren. Onze unieke CPK hybrid biedt u de vrijheid om snoerloos te werken met een 18V Li HD accu of bekabeld via de netvoeding. De keuze is aan u, maar het resultaat is altijd snel en betrouwbaar.

Versnel uw bundelprocessen met de CPK hybrid
De CPK hybrid is een geautomatiseerd bundelsysteem dat elektrisch wordt aangedreven met een Power Pack of met een accu. Het is speciaal ontwikkeld om uw bundelprocessen te versnellen en uw productie consistenter en efficiënter te maken. Met zijn hoge bundelsnelheid, eenvoudige bediening en gebruikersvriendelijke ergonomie zet de CPK hybrid een nieuwe standaard.

Eenvoudig instellen en beheren met HT Data Management CPK
Dankzij het display met instellingen en voorinstellingen, en gebruikersinformatie in maar liefst 20 talen, is het instellen van het gereedschap eenvoudig en intuïtief. De geavanceerde software HT Data Management CPK stelt u in staat om gemakkelijk uw gereedschap aan te passen via uw computer. Bovendien biedt deze software een exportfunctie voor het opslaan van productiegegevens en andere servicefuncties, waardoor u een consistente documentatie van elk bindproces kunt realiseren.

Flexibele bundel- en snijfuncties
Met de firmware van de CPK hybrid kunt u profiteren van diverse bundel- en snijfuncties. Definieer eenvoudig een loopdiameter en kies de gewenste lengte van een verlengde band. De functie om te snijden terwijl de spanning wordt losgelaten, is vooral waardevol bij toepassingen met zeer flexibele bundelingen, zoals siliconekabels. De CPK hybrid is ideaal voor toepassingen met grote volumes en biedt de prestaties die u nodig heeft.

Veelzijdige toepassingsmogelijkheden
Of het nu gaat om stationaire of flexibele toepassingen, de CPK hybrid is geschikt voor beide. Met de bench mount kit of de overhead ophanging kunt u de Autotool op verschillende manieren gebruiken. Voor volledig geautomatiseerde productielijnen is er de optionele Power Pack met besturingskast, waarmee de CPK hybrid via een seriële interface kan worden geïntegreerd. Dankzij de afneembare handgreep bespaart u ruimte, en met de accu aan de onderzijde van het handvat kunt u het gereedschap zelfs gebruiken zonder stroomvoorziening. Of u nu werkt met matjes van 50 bundelbanden of rollen van 3.500 bundelbanden, de CPK hybrid biedt de veelzijdigheid die u zoekt.

Ontdek de voordelen van de CPK hybrid:

  • NIEUW: Topsnelheid van slechts 0.65 seconde per bundeling.
  • NIEUW: Accuvoeding verhoogt de flexibiliteit in gebruik.
  • 5 spannings- en 3 kwaliteitsinstelling
  • alle procesgegevens toegankelijk voor evaluatie
  • integreerbaar in volledig geautomatiseerde scenario's