Door betrokkenheid een effectieve beurs

Door betrokkenheid een effectieve beurs Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

FHI organiseert sinds 1956 beurzen. In 2023 organiseren we Electronics & Applications en LabNL. We volgen daarbij de formule van een vereniging. Dat betekent dat we samen met leden en exposanten de inhoud, de boodschap, de communicatie en de bezoekerswerving opzetten. De bedrijven die actief betrokken zijn bij projecten en seminars merken dat ook in het aantal bezoekers en leads rond de beurs. De activiteiten rond E&A en LabNL worden in de komende maanden opgebouwd. Het is nu dus de tijd om aan te haken voor zowel het collectieve succes als jouw eigen effectiviteit met de beursdeelname.

De exposanten van E&A tonen de kwaliteiten vanuit de volledige keten voor industriële elektronica. Er worden negen seminars en drie beursprojecten georganiseerd. Deze activiteiten zijn gericht op verschillende soorten thema’s en marktsegmenten. Door nu te kijken waar jouw bedrijf het beste bij aansluit, kan je nog meepraten in de opbouw van seminars en projecten.

De exposanten van LabNL werken samen aan een wetenschappelijk programma, om met drie thema’s de gewenste bezoekers goed aan te spreken. Zo komen op de drie beursdagen respectievelijk lab optimalisatie, scheidings- en detectietechnieken en life science aan de orde. De betrokken bedrijven dragen sprekers aan en kunnen met die inhoud hun gewenste bezoekers expliciet informeren. Dat heeft ook voordelen voor en na de beursdeelname.

Door betrokkenheid biedt je zowel persoonlijk, fysiek als online content aan jouw doelgroep.