Evaluatiebijeenkomst conferentie Bits, Bricks & Behaviour 2021

Evaluatiebijeenkomst conferentie Bits, Bricks & Behaviour 2021 Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Ook de evaluatiebijeenkomst van de interactieve online conferentie Bits, Bricks & Behaviour vond online plaats, de evaluatiebijeenkomst werd bijgewoond door 41 leden, exposanten en partners. Tijdens de evaluatiebijeenkomst werden de basiscijfers en de resultaten van de afgenomen enquêtes gepresenteerd.

De aanpak van de conferentie waarin is gekozen voor vijf dagen en verschillende marktsegmenten werd door de aanwezigen uitstekend gewaardeerd. Het aantal geregistreerde bezoekers was vergelijkbaar met de editie uit 2019, echter werd deze conferentie in de jaarbeurs georganiseerd en was er destijds geen noodzaak om de conferentie online te organiseren.

De conferentie is door bezoekers met een 7,8 gewaardeerd, terwijl voor de volledige conferentie, aanpak en format een 8 werd gegeven. In totaal heeft de conferentie 1900 uren aan beeldmateriaal en waardevolle content over de meerwaarde van innovatieve gebouw gebonden technologie opgeleverd en zijn alle programmaonderdelen terug te kijken op het YouTube kanaal van de Nederlandse brancheorganisatie voor Gebouw Automatisering.

De exposanten of participanten van de conferentie kijken terug op een geslaagde online editie van de conferentie Bits, Bricks & Behaviour. In het voor de brancheorganisatie jubileumjaar 2021 wordt in november van dat jaar alweer de 9e editie georganiseerd van de conferentie over de meerwaarde van gebouw gebonden technologieën. Op 12 oktober 2021 viert de Nederlandse brancheorganisatie voor Gebouw Automatisering haar 10 jarig bestaan, dit jubileum zal gevierd worden samen met de leden van de brancheorganisatie en haar partners.

Partners, exposanten en sponsoren conferentie Bits, Bricks & Behaviour 2020