FHI Advies: wat kom jij bij ons halen in 2022?

FHI Advies: wat kom jij bij ons halen in 2022? Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Dit jaar loopt alweer op zijn einde, de feestdagen zijn in zicht. Een tijd om terug te kijken, maar zeker ook vooruit. Net als jullie waarschijnlijk, zijn ook wij bezig met de plannen en planning voor 2022. Wij worden er enthousiast van en jullie hopelijk ook!

Een tipje van de sluier: we gaan de dienstverlening met bijvoorbeeld workshops vanuit FHI Advies nog verder uitbreiden, laagdrempelig en professioneel. De contentservice waarmee je je als bedrijf online met (potentiële) klanten kunt verbinden is uitgebreid voor jullie. En we willen informatie over bedrijfsvoering (onder meer juridisch, HR en verzekeringen) nog actueler en servicegerichter aanbieden.

Daarnaast hebben we al best een aantal onderwerpen voor workshops die we gaan aanbieden in het eerste kwartaal van 2022. Zo kun je je nu al inschrijven voor de volgende workshops:

En wat dacht je van workshop thema’s zoals employer branding, presenteren, LinkedIn, buyer persona’s, pensioenen, storytelling, aanbesteden, algemene voorwaarden, vitaliteit, toekomstig personeelsbeleid en verzuim?  

Heb jij zelf onderwerpen waarover je wilt sparren, neem dan vooral contact met ons op via FHI Advies of mail ons naar jori.hoving@fhi.nl! Samen met jou kijken we hoe we dit op kunnen pakken vanuit onze dienstverlening. En/of laat ons weten welk onderwerp jij op de agenda terug wilt zien in 2022 (in de vorm van bijvoorbeeld een workshop, podcast, video of webinar)!