Gefeliciteerd, ATS Global bestaat 35 jaar!

Gefeliciteerd, ATS Global bestaat 35 jaar! Door: ATS Applied tech Systems B.V.

35 jaar geleden zag de productiewereld er heel anders uit, en toch waren de uitdagingen dezelfde, zoals het verhogen van de productiviteit, het verlagen van de kosten, het verhogen van de kwaliteit en het vergroten van het reactievermogen.

ATS Global is in Nederland opgericht om fabrikanten te helpen deze uitdagingen het hoofd te bieden, en deed dit door nauw samen te werken met elke klant om oplossingen op maat te maken die hun individuele bedrijfsdoelen het best bereikten.

35 jaar later is ATS Global over de hele wereld uitgebreid met een steeds groter wordende diepgaande specialistische kennis en ervaring in technologieën en industrieën, zodat we meer klanten dan ooit kunnen helpen.

En we zijn nog niet klaar! We doen graag wat we doen en daarom blijven we groeien en leren, zodat geen enkele fabrikant zijn uitdagingen alleen hoeft aan te gaan. Ons Digital Realized-programma levert vandaag Industrie 4.0-oplossingen van wereldklasse aan duizenden fabrikanten wereldwijd, ATS, onze ervaring, uw succes! ATS, our experience, your success!