Han® L32 B biedt optimaal gebruik van de installatieruimte

Han® L32 B biedt optimaal gebruik van de installatieruimte Door: HARTING

Het gebruik van een L32 B-connector biedt gebruikers de mogelijkheid om twee 16 B-interfaces te vervangen-- dat 40% aan installatieruimte bespaart. Daardoor wordt het mogelijk om vermogen, signalen en data te verzenden met minder interfaces en minder componenten. Het vermindert ook de tijd die nodig is om de interfaces te monteren. Het lagere gewicht is ook van voordeel voor een aantal andere toepassingen, bijvoorbeeld in de robotica. De oplossing bespaart niet alleen ruimte maar draagt ook bij aan een lager verbruik - en dat staat voor een duurzaam productontwerp.

Hoogste moduledichtheid in een connector

De ruimte in de behuizing van de Han® L32 B kan worden gevuld met een Han E®-isolator voor 32 contacten (16 A / 500 V) of met een scharnierend frame van Han-Modular® dat tot acht modules kan accommoderen. Daardoor biedt het nieuwe formaat niet alleen ruimte voor het scharnierend frame met de meeste moduleslots -- maar het leidt ook tot de hoogste moduledichtheid in een connector. Meer dan 100 Han-Modular®-modules betekent dat gebruikers de optimale interface kunnen samenstellen voor nagenoeg iedere toepassing.

De nieuwe Han® L32 B-connector heeft plaats voor maximaal acht modules.
De nieuwe Han® L32 B-connector heeft plaats voor maximaal acht modules.

Het Han® L32 B-formaat biedt een breed aanbod aan behuizingsvarianten: mofbehuizingen met een rechte of zijdelingse kabeluitvoer kunnen worden gecombineerd met op de scheidingswand gemonteerde behuizingen, behuizingen voor schotmontage of koppelbehuizingen, die de klant de keuze geven tussen Han-Easy Lock® dwarsbeugels en zijbeugels gemaakt van metaal.

Overeenkomstige kabelwartels zijn verkrijgbaar in de maten M40, M50 en Pg29. De behuizingen zijn uitgerust met een dop die de montagezijde beschermt, wanneer deze niet is ingestoken.

Een van de eerste toepassingen van de L32 B is het gebruik in de voeding van een spuitgietmachine, waar de behuizing is uitgerust met Han E®-insteekstukken. In de automobiel industrie wordt de L32 B ook samen gebruikt met pneumatische Han®-modules om gecomprimeerde lucht in een minimale installatieruimte over te brengen. Bij 57 mm is de behuizing van de L32 B precies 25 mm breder dan het volgende kleinere formaat van 24 B. De nieuwe aanwinst betekent dat HARTING nu in totaal zeven maten van de Han® B: 6, 10, 16, 24, 32, L32 en 48 te bieden heeft. Dit faciliteert het optimale gebruik van de installatieruimte in verschillende toepassingen.

Configureer jouw Han® L32 B ONLINE