Hoe wordt geleverd wat afgesproken is?

Hoe wordt geleverd wat afgesproken is? Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Voor het borgen van prestaties van gebouwen is een sterke samenwerking gewenst. De bundeling van krachten biedt kwaliteit en ontzorging aan eindgebruikers. De Dutch Building Commissioning Association (DBCxA) streeft met partners en specialisten de acceptatie van commissioning als een efficiënte methode voor prestatieborging na. Aart de Jong geeft namens DBCxA een presentatie over de aanpak van commissioning. Dit geeft u als bezoeker ook de kans, om betrokken te worden bij dit proces en met elkaar te leveren wat afgesproken is.

Door het borgen van de kwaliteit van gebouwprestaties, bouwprocessen, gebouwen en installaties draagt de keten voor de gebouwde omgeving bij aan een gezonder werkklimaat, betere arbeidsprestatie, betere energieprestatie en kostenbesparing door beperking van faalkosten.

DBCxA vervult een toonaangevende rol bij de ontwikkeling van commissioning diensten door te concretiseren, te inspireren en te verbinden. In nauwe samenwerking met haar partners en stakeholders die commissioning een warm hart toedragen, maar vooral met alle commissioning-specialisten.

Belangrijke doelen van DBCxA zijn het bevorderen van de toepassing van commissioning door het actief informeren van de vraagzijde (gebouweigenaren) en het professionaliseren van de aanbodzijde. Door kennisoverdracht en samenwerking door de tijd heen wordt er naar gestreefd om de kennis van de participanten op een hoog niveau te brengen.

De overview van commissioning komt naar voren in de presentatie van Aart de Jong.

 

Meld u hier kosteloos aan voor een bezoek aan Bits, Bricks & Behaviour 2021.