Nijkerk Electronics

Specialist in passieve (vermogens) componenten en display oplossingen

In 1959 werd Nijkerk Electronics opgericht in Amsterdam als distributeur van elektronische componenten met vestigingen in Nederland en België. Als een van de laatste zelfstandige bedrijven in zijn soort is Nijkerk Electronics erin geslaagd om zichzelf te ontwikkelen als een van de belangrijkste leveranciers van passieve (vermogens) componenten en display oplossingen.

Toonaangevende & Innovatieve Leveranciers

Voor zowel de passieve (vermogens) componenten en display oplossingen werkt Nijkerk Electronics uitsluitend met toonaangevende fabrikanten. Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie kenmerken onze leveranciers. Bij veel productgroepen vertegenwoordigt Nijkerk Electronics de wereldwijde markleiders. Nijkerk Electronics is van al zijn leveranciers een geautoriseerde distribiteur. Bekijk onze leveranciers!

Dedicated (Sales) Engineers

Het is ons doel om onze klanten de perfecte componentkeuze te laten maken. Ervaren en goed opgeleide (sales) engineers adviseren klanten over de mogelijke oplossingen en consequenties. Als een standaardcomponent niet voldoet, kan maatwerk een mogelijke oplossing zijn. Bij maatwerk oplossingen of design ins werken de engineers nauw samen met de betreffende leverancier.

Lokale kantoren in België & Nederland

Nijkerk Electronics bedient de Nederlandse en Belgische markt vanuit de lokale kantoren in respectievelijk Amsterdam en Antwerpen. In deze kantoren werken mensen die de lokale markt zeer goed kennen. Nijkerk Electronics hecht veel waarde aan het opbouwen van persoonlijke relaties met onze klanten.

Customized Logistics & Support met lokaal warehouse

Nijkerk Electronics beschikt over een eigen warehouse en geavanceerde softwaresystemen. Met deze systemen kan Nijkerk Electronics aan de specifieke logistieke wensen van klanten voldoen, denk hierbij aan het bijhouden van een buffervoorraad of just-in-time levering. Recentelijk heeft Nijkerk Electronics strategisch geïnvesteerd in ‘state-of-the-art’ software en computertechnologie om zijn rol als toonaangevende distributeur van elektronische componenten met toegevoegde waarde te optimaliseren. Het resultaat is een geautomatiseerd, gedigitaliseerd en volledig traceerbaar logistiek proces.

Naw gegevens

Nijkerk Electronics
Willem Fenengastraat 12
1096BN Amsterdam
NEDERLAND

Tel: 0205041424

De heer V. Bekhuis
vincent.bekhuis@nijkerk.nl
Naar website

Vind uw product en/of dienst

Nieuws

InMotion uses Nijkerk Electronics equipment to develop fast electric charging technology

27/05/2024InMotion is a student team from the Eindhoven University of Technology, with the ambition to shape the future of electric mobility. They are developing a new fast charging technology called...

Lees meer

Isabellenhütte IVT3 pro module with CAN interface combines current and voltage measurement with insulation monitor

21/05/2024The IVT 3 is a compact high precision current measurement device. The Pro version supports insulation resistance monitoring and 3 or 6 voltage measurement channels. The IVT 3 series is...

Lees meer

Blanview – OrtusTech’s Unique Display Technology for outdoor applications

13/05/2024Blanview is Toppan’s unique TFT-LCD technology enabling the display to create high contrast and crisp images even in bright circumstances where a sunlight hit to display surface directly.With leveraging Toppan’s...

Lees meer

Geyer expands VCXO (voltage controlled crystal oscillator) with new KXO-77 series

08/05/2024Geyer is expanding the VCXO with a new KXO-77 series. With the model KXO-77, Geyer is the first to offer a 27 MHz oscillator with a low current consumption of 2...

Lees meer

Quick COG OLED Module Selection Guide by Winstar

15/04/2024It is expected that OLED technology will emerge as they leading next-generation technology for displays. OLED displays offer many significant advantages in relation to conventional LCD and VFD technologies. Comparing...

Lees meer

Evenementen

Energy Storage Event

Het Energy Storage event informeert u met een breed programma met lezingen over energieopslag. U krijgt inzicht in de laatste ontwikkelingen op het gebied van energy storage. De neutrale kennisoverdracht biedt u deskundigheid over de voordelen met de technologie.

Met aangescherpt beleid voor de verduurzaming van de economie, de opkomst van wind- en zonne-energie en dalende accuprijzen ontstaan nieuwe business cases voor energieopslag.

Lees meer

Power Electronics Event

Het Power Electronics Event vindt plaats op 14 juni 2022. Nieuw dit jaar is de combinatie met het Energy Storage event. Vermogenselektronica en energieopslag kennen veel raakvlakken en zijn veelal onlosmakelijk met elkaar verbonden. Profiteer tijdens de gecombineerde editie van de aanwezige vakkennis op het gebied van zowel vermogenselektronica als energieopslag. De breedte van de markt, namelijk toepassers, ontwikkelaars, toeleveranciers en kennisinstituten komen bijeen op het Power Electronics en Energy Storage event. Met vakgenoten worden visies, ervaringen en kennis uitgewisseld.

Lees meer

Electronics & Applications

Dé vakbeurs voor industriële elektronica in de Benelux

Electronics & Applications is dé beurs voor industriële elektronica in de Benelux. Op deze beurs kunt u de gehele keten ontmoeten, van componenten tot productie en van design services tot vormgeving. Daarmee is E&A de ontmoetingsplek voor engineers, ontwerpers, ontwikkelaars en niet-techneuten die op zoek zijn naar oplossingen. E&A zal niet in fysieke vorm plaatsvinden in 2021.

Lees meer

WoTS

De beurzen World of Industry, Technology & Science bestaat uit 3 unieke werelden: World of Industry, World of Laboratory en World of Electronics. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer