Nijkerk Electronics

Nijkerk Electronics is opgericht in 1959 in Amsterdam, als distributeur van elektronica componenten met vestigingen in Nederland en België. Als één van de laatste onafhankelijke bedrijven in haar soort heeft Nijkerk Electronics zich weten te ontwikkelen als één van de belangrijkste aanbieders van actieve componenten, passieve componenten en optical electronics producten.

Met het complementaire programma van de toeleveranciers is een dusdanige afstemming van producten mogelijk dat van hieruit een totale componentenoplossing aangedragen kan worden.

Naw gegevens

Willem fenengastraat 12
1096BN Amsterdam
NEDERLAND

Tel: 0205041424
De heer E. Djie
ne@nijkerk.nl
nijkerk-ne.com

Vind uw product en/of dienst

Evenementen

Energy Storage Event

Het Energy Storage event informeert u met een breed programma met lezingen over energieopslag. U krijgt inzicht in de laatste ontwikkelingen op het gebied van energy storage. De neutrale kennisoverdracht biedt u deskundigheid over de voordelen met de technologie.

Met aangescherpt beleid voor de verduurzaming van de economie, de opkomst van wind- en zonne-energie en dalende accuprijzen ontstaan nieuwe business cases voor energieopslag.

Lees meer

WoTS

De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in 1 beurs: World of Technology & Science 2020. WoTS bestaat uit vijf unieke werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en Industrial Processing. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer