Inschrijfdeadline TechAward World of Laboratory verlengd

Inschrijfdeadline TechAward World of Laboratory verlengd Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Goed nieuws voor exposanten die nog twijfelen over deelname aan de TechAward: de deadline voor inschrijving is verlengd tot eind juni. Heeft uw bedrijf tussen oktober 2020 en mei 2022 een noviteit op de markt gebracht waar u trots op bent? Dan heeft u nog een maand de tijd voor een inschrijving voor deze prestigieuze award die al jaren een publiekstrekker is op de WoTS.

In 2018 won Denios de prestigieuze prijs voor Word of Laboratory met de Denios Connect. Wilt u meedingen voor de TechAward 2022, wacht dan niet te lang met inschrijving, want zodra de stemmodule live gaat, moet u twee jaar wachten totdat u weer mee kunt doen.

De TechAward wordt traditiegetrouw op de laatste WoTS-dag uitgereikt aan het bedrijf dat het meest innovatieve product of de meest opmerkelijke dienst heeft gelanceerd. Elke ‘wereld’ op WoTS heeft haar eigen TechAward-uitreiking. Exposanten van World of Laboratory die vinden dat hun product of dienst in aanmerking komt voor de felbegeerde prijs, kunnen zich inschrijven via de website van WoTS.   

Actief stemmen werven

Eind juni sluit de inschrijving en direct daarna opent de stemmodule. Tot 31 augustus kan het publiek online haar stem uitbrengen. Een uitgelezen kans dus om uw bedrijf onder de aandacht te brengen van vakgenoten en concullega’s! We raden u aan om actief stemmen te werven, bijvoorbeeld via uw social media kanalen, want we weten uit ervaring dat deelnemers die ruchtbaarheid geven aan hun TechAward-inzending, méér kans maken om genomineerd te worden!

Vergroot uw zichtbaarheid

Tussen 1 september en 5 september worden de stemmen geteld en beoordeelt een vakjury van 12 specialisten alle inzendingen. Op 5 september maakt de WoTS-organisatie per wereld de vier genomineerden bekend en dan kan de pret pas echt beginnen. De genomineerden krijgen namelijk de kans om zich te profileren op de beursvloer! Zij mogen hun innovatie onder de aandacht brengen van WoTS-bezoekers op een zuil in een speciale ‘TechAward straat’.

Op de beurs brengen bezoekers direct hun stem uit op zijn/haar favoriete noviteit. Op de laatste beursdag vindt de prijsuitreiking plaats. Wij geven hier uiteraard een feestelijk tintje aan en de winnaar mag de nodige persaandacht verwachten. 

Nieuw! Green TechAward

WoTS 2022 is de eerste editie waarop de eerste Green TechAward zal worden uitgereikt. De exposant die kan aantonen dat de ingebrachte innovatie een aantoonbare positieve bijdrage levert aan duurzaamheid maakt kans op deze Green TechAward.

Schrijf u nu in voor de TechAward en maak kans op deze prachtige prijs.