Inschrijving LabNL 2023 geopend

Inschrijving LabNL 2023 geopend Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

LabNL vindt volgend jaar plaats van 26 tot en met 28 september in de Jaarbeurs. LabNL is hét platform voor laboratorium technologie waar exposanten, tegen beperkte kosten, hun klanten kunnen treffen. Op LabNL ontmoet je de gehele laboratorium sector. Daarmee is LabNL dé ontmoetingsplek voor labmanagers en analisten, wetenschappers, veiligheidsfunctionarissen en QA/QC managers, data analisten en inkopers die op zoek zijn naar oplossingen.

Deelname aan LabNL 2023 betekent voor jou als exposant:

  • Efficiënte en kostenbeperkende beursdeelname door standaard stands.
  • Sterke content voor doelgroepen middels een uitgebreid conferentieprogramma met actuele thema’s.
  • De sterke focus op content zal ook resulteren in een sterkere online vindbaarheid van elke exposant.

 Voor LabNL 2023 staan de volgende inhoudelijke thema’s op het programma:

  • Lab optimalisatie
  • Life science
  • Detectie- en scheidingstechnieken

De invulling van deze thema’s doen we uiteraard samen met de deelnemende bedrijven.

Vrijdag 3 maart 2023 sluit de eerste inschrijfronde en starten we met het intekenen van de conceptplattegrond. Bedrijven die zich voor deze datum hebben ingeschreven tekenen we in op deze conceptindeling. Zij kunnen wensen en voorkeuren aan ons doorgeven en eventueel reageren op de toegewezen standpositie. Uiteraard is inschrijving na 3 maart 2023 ook nog mogelijk maar dan kunnen we minder rekening houden met de wensen en voorkeuren voor de standlocatie.

De FHI branche Industriële Elektronica organiseert gelijktijdig onder hetzelfde format een eigen beurs in de Jaarbeurs: Electronics & Applications.

Op fhi.nl/labnl vind je meer informatie over LabNL 2023 en via het online inschrijfformulier kun je je eenvoudig registreren voor beursdeelname. Na inzending van het inschrijfformulier ontvang je een bevestiging van ons. Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met Wendy Debets of Linda Bos, telefoon: (033) 465 75 07 of wendy@fhi.nl of l.bos@fhi.nl.