Laat je inspireren door Matthijs Varwijk tijdens het Machinebouw event

Laat je inspireren door Matthijs Varwijk tijdens het Machinebouw event Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Matthijs werkt sinds 2014 bij machinebouwer AWL, tegenwoordig in de functie van projectmanager en businessdeveloper. In die rol duikt hij met de organisatie in nieuwe markten, op zoek naar nog meer innovatiekansen. Tijdens het Machinebouw event op 12 december aanstaande treedt hij op als inspirerende spreker. Ontdek alvast waarover het zal gaan.

12 december is het weer zover: tijd voor het Machinebouw event van branchevereniging FHI. Deze dag staat in het teken van netwerken, inspiratie opdoen en kennis delen, en gaat over de praktische toepasbaarheid van Industrie 4.0, Big Data, Industrial Internet of Things (IIoT) voor de machinebouw en zijn klanten. Het thema is: machinebouw, van traditioneel naar smart. Het belooft een interessante en leerzame dag te worden. 

Als machinebouwer in een nieuwe markt
Vanwege snelle veranderingen en continue technologische ontwikkelingen kom je als bedrijf voor flinke beslissingen te staan. Matthijs: “Het is verleidelijk om vast te houden aan bekende markten, maar het betreden van een nieuwe markt kan zeker een verstandige keuze zijn.” AWL, het bedrijf waarvoor hij werkt, heeft met succes zo’n nieuwe markt betreden. “Behalve voor onze bestaande klanten in de automotive en de metaalverwerkingsindustrie innoveren we nu ook als machinebouwer op de logistieke markt.” 

“Ik wil mensen inspireren met mijn woorden, zodat ze zelf motivatie en ideeën krijgen om ermee aan de slag te gaan.” – Matthijs 

Sleutelvragen voor innovatie
Tijdens zijn sessie richt hij zich op vragen die zich voordoen bij het betreden van een nieuwe markt. Matthijs: Bijvoorbeeld: hoe ben je succesvol in een nieuwe omgeving, hoe benut je je sterktes en hoe minimaliseer je je zwaktes?” Hij deelt zijn eigen ervaringen als businessdeveloper, en geeft praktische inzichten en best practices waarmee je zelf aan de slag kunt. Matthijs: “Ik wil de luisteraars entertainen en inspireren.”  

Luister op het Machinebouw event naar Matthijs’ verhaal. Meld je vandaag nog aan!