Maak je bedrijf zichtbaar op de website van LabNL

Maak je bedrijf zichtbaar op de website van LabNL Door: FHI federatie van technologiebranches

Als je deelneemt aan LabNL, ben je niet alleen fysiek zichtbaar op de beursvloer van dinsdag 26 tot en met donderdag 28 september 2023. Op de website van LabNL kun je als exposant kosteloos een uitgebreid bedrijfsprofiel online zetten en daarnaast zelf (product)nieuws plaatsen. Het is een handig online marketingmiddel die je vindbaarheid verder vergroot.

In aanloop naar LabNL zien we dat het aantal bezoeken aan de website labnl.nl enorm toeneemt. Duizenden gebruikers zoeken naar interessante informatie op deze site. De website biedt een neutraal platform waar informatie vanuit de organisatie, exposanten, sprekers en andere partners samenkomt.

Het vullen van je profiel en het plaatsen van nieuwsberichten is van belang om je online zichtbaarheid te vergroten. En dat is heel eenvoudig. Je ontvangt van ons de inloggegevens en je kunt vervolgens op de LabNL-website niet alleen je profiel opbouwen, maar ook eigen content plaatsen. Meer informatie over het platform en onze andere online diensten vind je op de website van FHI.  

Schrijf nu in voor deelname aan de beurs voor zichtbaarheid op de beursvloer en online.