Mach Technology Group & SiliconXpert maakbaar en toekomst bestendige ontwikkeling en productie.

Mach Technology Group & SiliconXpert maakbaar en toekomst bestendige ontwikkeling en productie. Door: CDS Electronics - Professionals in production

De meest voorkomende methoden uit het verleden voor het beheer van verouderde elektronische componenten hebben veelal geleid tot reactieve processen en mede daardoor tekorten, menselijke fouten, lange doorlooptijden en buitensporige kosten voor de organisatie.

De sleutel tot blijvende winstgevendheid voor effectief en efficiënt beheer van veroudering is een vooruitziende blik en een strategische processtroom.

Vaak is up product een tijd geleden ontworpen en in het meest gunstige geval informeert uw productiepartner u tijdig dat een bepaald component of meerdere slechter verkrijgbaar zijn.

Wat Nu ? Uw huidige leverancier geeft aan dat een alternatief component de oplossing is om verder te kunnen produceren. Maar hoe zit het functioneel? Is de werking exact gelijk en komt het product zondermeer opnieuw door een keuring? Allemaal vragen en heel veel uitdagingen.

Om tijdig op de hoogte te zijn van veranderingen gebruiken wij als MACH Technology Group de software van SiliconExpert, het mooie van deze software is dat wij gelijk beschikken over mogelijke alternatieven.
Deze service is beschikbaar voor onze klanten van CDS en Head Electronics.
In overleg is het mogelijk uw design te toetsen en indien gewenst laten we een van onze 40 engineers een aanpassing maken.