Maximale kans op succes met een minimum aan risico’s - World of Automation

Maximale kans op succes met een minimum aan risico’s - World of Automation Door: FHI federatie van technologiebranches

De brancheorganisaties FHI, FEDA en Machevo & Bulk organiseren de World of Technology & Science. Deze verenigingen zetten de doelen van leden en hun klanten bovenaan. In iedere fase van de coronapandemie zijn lastige beslissingen genomen, die logisch en verstandig zijn voor zowel de exposanten als de beursbezoekers. Door tijdige communicatie in de afgelopen twee jaar zijn de risico’s geminimaliseerd, waardoor de kosten voor exposanten extreem laag zijn gehouden. Het voor en mét de exposanten organiseren van opnieuw een geslaagde editie van de grootste technologiebeurs van de Benelux staat voorop!

Maximale kans op succes

Vanuit de leden van FHI Industriële Automatisering ligt vanzelfsprekend de focus op de World of Automation. Er zijn nog steeds volop mogelijkheden om betrokken te zijn bij projecten en seminars. Daarmee vergroot u uw bereik onder de bezoekers, zowel tijdens de beurs als in de aanloop naar de WoTS door de online communicatie naar de relevante doelgroepen.

Integratie werelden

Er zijn veel actuele ambities voor de industrie in het kader van klimaatplannen en innovaties. De realisatie van die ambities wordt ingevuld door een combinatie van technologieën. Daarvoor biedt de integratie van de vijf werelden in WoTS toegevoegde waarde aan uw klanten.

In de zoektocht van de bezoeker naar hele specifieke oplossingen dienen exposanten zich nadrukkelijker te profileren. Die kans biedt de beurs door het kunnen plaatsen van een eigen profiel en nieuwsitems op de WoTS-website.

Minimaliseren risico’s

De organisatie van de beurs minimaliseert de risico’s, zodat u als exposant geen onnodige kosten hoeft te maken. Indien de World of Technology & Science vanwege coronaomstandigheden niet door kan gaan in 2022, dan verschuift WoTS in goed overleg met de Jaarbeurs naar een latere, wel geschikte periode. Bij het annuleren van WoTS 2020 is het gelukt om het risico voor exposanten minimaal te houden en geen kosten in rekening te brengen voor de organisatie van de beurs.

Wij nodigen u van harte uit om in te schrijven voor World of Technology & Science als u dit nog niet heeft gedaan. Exposanten die zich vóór vrijdag 11 februari hebben ingeschreven hebben de mogelijkheid om op de toegewezen (concept) standlocatie te reageren.

Heeft u vragen? Laat het ons weten via e-mail aan Eline te Velde of telefonisch via 033-4756507.