Meer exposure met bedrijfsvermelding en eigen nieuws op LabNL-website

Meer exposure met bedrijfsvermelding en eigen nieuws op LabNL-website Door: Federatie van Technologie branches

Als je deelneemt aan LabNL 2023, ben je niet alleen fysiek zichtbaar op de beursvloer: op de website van LabNL kun je als exposant kosteloos een uitgebreid bedrijfsprofiel online zetten. Ook ben je in staat om  zelf (product)nieuws te plaatsen. Kortom, een handig online marketingmiddel die de vindbaarheid en exposure van jouw bedrijf verder vergroot.

In aanloop naar LabNL - van dinsdag 26 tot en met donderdag 28 september in Jaarbeurs Utrecht - zien we dat het aantal bezoeken aan de beurswebsite enorm toeneemt. Duizenden gebruikers zoeken naar interessante informatie op deze website. De website biedt een neutraal platform waar informatie vanuit de organisatie, exposanten, sprekers en andere partners samenkomt.

Het vullen van jouw profiel en het plaatsen van nieuwsberichten is een belangrijke factor om je online zichtbaarheid verder te vergroten. En dat is heel eenvoudig: je ontvangt van ons als exposant de inloggegevens en je kunt vervolgens op de LabNL-website niet alleen je profiel opbouwen of aanvullen, maar ook eigen content plaatsen. Meer informatie over het platform en onze andere online diensten vind je op de website van FHI.