Meld u vandaag nog aan voor het IT Infra webinar van 20 mei

Meld u vandaag nog aan voor het IT Infra webinar van 20 mei Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Morgen – donderdag 20 mei – vindt van 13.00 tot 15.45 uur het IT Infra webinar plaats dat in het teken van duurzaamheid staat. De voordelen van vergroening in de data industrie komen uitgebreid aan bod. Aanmelden kan nog steeds en is bovendien gratis.

Delta Electronics, ABB, Rittal en Vertiv zijn de deelnemende exposanten. In de presentatie ‘Datacenters: Transit point for green energy’ vertellen Mandy Ho en Ross Peringuey van Delta Electronics hoe zij facilitair managers kunnen helpen bij het maken van een efficiencyslag op het gebied van energiebesparingen en efficiënter werken. Aanmelden kan hier.

Freek van Alphen, Jan van de Maat en Ed van Minnen van ABB gaan in hun lezing ‘Slim energie meten is goud waard’ dieper in op verbetermogelijkheden rondom het energieverbruik in datacentra en computerruimtes. Meld u via deze link aan.

Grid services en Investeringsaftrek
In de presentatie ‘Dynamic Grid Support’ gaan Bart Nieuwenhuis en zijn collega Ronald van Veen van Vertiv dieper in op de mogelijkheden van grid services en fast frequency respons. Aanmelden kan hier.

Elbert Raben en Marc Corbeek van Rittal B.V. belichten de Energie-investeringsaftrek (EIA) in hun presentatie ‘Dubbel voordeel met Energie-investeringsaftrek in datacenters en server- en computerruimtes’. In hun webinar komt deze fiscale regeling uitgebreid aan bod. Meld u hier aan.

Wenst u één of meerdere presentaties te volgen? Meld u dan hier kosteloos aan voor het webinar.