Netwerken als vanouds op het IT Infra event

Netwerken als vanouds op het IT Infra event Door: FHI federatie van technologiebranches

Na een tijd van thuiswerken, teamsvergaderingen en beperkte fysieke ontmoetingen is het nu weer mogelijk om elkaar op locatie te treffen. En dat gaan we doen tijdens het IT Infra event as. dinsdag in Congrescentrum 1931 in Den Bosch! Op de beursvloer ontmoeten exposanten en bezoekers elkaar.

Iedereen is momenteel druk, maar waar en wanneer ontmoet je op een dag 26 exposanten en kun je diverse kennissessies volgen? Én het is natuurlijk altijd goed om op pad te blijven gaan en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

𝐇𝐞𝐞𝐟𝐭 𝐮 𝐭𝐨𝐜𝐡 𝐠𝐞𝐞𝐧 𝐦𝐨𝐠𝐞𝐥𝐢𝐣𝐤𝐡𝐞𝐢𝐝 𝐨𝐦 𝐟𝐲𝐬𝐢𝐞𝐤 𝐚𝐚𝐧𝐰𝐞𝐳𝐢𝐠 𝐭𝐞 𝐳𝐢𝐣𝐧? 𝐒𝐜𝐡𝐮𝐢𝐟 𝐝𝐢𝐠𝐢𝐭𝐚𝐚𝐥 𝐚𝐚𝐧

Schuif digitaal aan en woon van achter de computer onze lezingen bij. Bij welke zien wij u?

𝗭𝗼 𝘇𝗶𝗲𝘁 𝗲𝗲𝗻 𝘃𝗲𝗶𝗹𝗶𝗴 𝗲𝘃𝗲𝗻𝗲𝗺𝗲𝗻𝘁𝗯𝗲𝘇𝗼𝗲𝗸 𝗲𝗿 𝘂𝗶𝘁

Een bezoek aan het IT Infra event kan veilig en verantwoord volgens de meest actuele richtlijnen.

Om de veiligheid van al onze bezoekers zo goed mogelijk te kunnen garanderen, vragen we al onze bezoekers om een coronatoegangsbewijs.

Eenmaal goedgekeurd is het voor een bezoeker niet verplicht om een mondmasker te dragen en hoeft de 1,5 meter afstand niet gehouden te worden.

Daarnaast vragen we bezoekers de basisregels van het RIVM te blijven volgen: Desinfecteer je handen & blijf thuis bij klachten.

Meld u hier aan voor een gratis beursbezoek!

ABATO Motoren B.V., ABB, All-Rack, AP, APAC Airconditioning | Raised Floors | Services, CN Rood, CommScope, DE WIT datacenterkoeling BV, Delta Electronics, Eaton, EMKA INC., Vijfhart IT-Opleidingen, Exide Technologies S.A., Forehand Network components & Devices, fortop automation & energy control, GeoComfort, GoFoton, Intronics, KSB Company, Legrand, Rittal, RoviSys, Socomec Group, Vertiv, Wagner Nederland, Zwart - When it matters most || Zwart Techniek