Nieuwsbrief FHI Industriële Elektronica oktober

Nieuwsbrief FHI Industriële Elektronica oktober Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Met de versoepelingen die afgelopen september zijn aangekondigd staan we aan de vooravond van de eerste fysieke events sinds het voorjaar van 2020. FHI Industriële Elektronica organiseert in het najaar van 2021 drie vakinhoudelijke events waar onderstaand meer over te lezen is.

D&E event
Op woensdag 10 november vindt het hybride D&E (Design Automation & Embedded Systems) event 2021 plaats bij Van der Valk Hotel Eindhoven. Tijdens het jaarlijkse Design Automation & Embedded Systems event delen ontwikkelaars en toepassers van embedded systems (hardware én software) kennis van de laatste technologieën en wisselen zij visies en ervaringen uit met vakgenoten.
De exposanten bieden De bezoekers deze dag een interessant lezingenprogramma met specifieke thema’s, die naar eigen keuze fysiek of digitaal bijgewoond kunnen worden.

IT Infra event
Het IT Infra event vindt dit jaar op 16 november hybride plaats bij 1931 Congrescentrum in 's-Hertogenbosch. De exposanten bieden u deze dag een interessant lezingenprogramma met specifieke thema’s, die u zowel fysiek als digitaal kunt bijwonen.
Door de huidige coronacrisis, zijn steeds meer mensen en bedrijven afhankelijk van de IT-wereld. De IT infrastructuur en datacenter wereld zijn belangrijker dan ooit tevoren. Tijdens dit event worden de bezoekers door technische en interactieve lezingen van de exposanten, keynote sprekers en door middel van een paneldiscussie bijgepraat over actuele thema’s.

RF Technology event
Op dinsdag 30 november vindt het hybride RF Technology event 2021 plaats bij QuTech in Delft. Tijdens het event bespreken exposanten en bezoekers de diversiteit van toepassingen, innovaties en kennis op het gebied van radiofrequentietechnologie. Er zal speciale aandacht zijn voor de meer complexe RF-projecten en tests, met Mixed SignalVariants.
De exposanten bieden u deze dag een interessant lezingenprogramma met specifieke thema’s, die u naar eigen keuze fysiek of digitaal kunt bijwonen. Op locatie is het tevens mogelijk een bezoek te brengen aan de beursvloer. Dit is dé plek om de technologie van dichtbij te bekijken of een gesprek aan te knopen met de deelnemende exposanten.

MarketingMonday: Fysieke evenementen en beurzen, zijn we er aan toe?
We mogen weer! Op naar fysieke evenementen en beurzen waar we elkaar weer live kunnen ontmoeten. In de Marketing Monday op 1 november 2021 geven wij u in een online rondetafel discussie, inzichten in de huidige situatie en (mogelijke) toekomstige ontwikkelingen. We hebben verschillende gasten aan tafel die hun inzichten met ons delen.

We bespreken zaken als; Hoe voelt dat nou zo’n eerste beursdeelname sinds lange tijd? Hoe ziet uw agenda eruit voor de komende periode? Gaan we weer volledig terug naar de oude situatie? Hoe groot wordt het aandeel online? Welke aandachtspunten moeten we meenemen voor de eerste live evenementen. Deze Marketing Monday is gratis voor u als mogelijke deelnemer van WoTS 2022.