Betreed de wereld van designautomatisering en embedded systems op het D&E Event (Design Automation & Embedded Systems), waar innovatie, kennisdeling en connectiviteit samenkomen voor een ongeëvenaarde ervaring. Ontdek de nieuwste ontwikkelingen en trends, met een speciale focus op technologie, engineering en toepassingen.

Toonaangevende exposanten en deskundigen presenteren cutting-edge innovaties en praktische oplossingen. Of je nu interesse hebt in softwaretools, hardwarecomponenten of geïntegreerde systemen, het D&E Event biedt een breed scala aan exposanten die de voorhoede van de sector vertegenwoordigen. Naast het intrigerende exposantenaanbod biedt het D&E Event een inspirerend seminarprogramma, waar vooraanstaande sprekers diepgaande inzichten delen over actuele onderwerpen en opkomende trends.

Het D&E Event is een kans om deel uit te maken van een levendige gemeenschap van professionals die zich inzetten voor vooruitgang. Of je nu een expert bent, een nieuwkomer, of gewoon nieuwsgierig, het D&E Event biedt voor ieder wat wils. Verken, leer en verbind op het D&E Event.

Aanmelden bezoekersnieuwsbrief

 

Exposanten

en_GBEnglish (UK)