Ontgrendel het volledige potentieel van jouw datacenter!

Ontgrendel het volledige potentieel van jouw datacenter! Door: Schleifenbauer Products BV

Bij onze gewaardeerde klant Interconnect is onlangs een succesvol project afgerond.

Deze 1-fase 32-ampère PDU is verdeeld in vijf afzonderlijke groepen, elk uitgerust met MCB (Miniature Circuit Breaker) zekeringen. Dit ontwerp gaat niet alleen over stroomverdeling; het is precisie op maat.

De stopcontacten zijn aangepast aan specifieke behoeften, want one size fits niet all. Daarom bieden wij een verscheidenheid aan stopcontacten op deze PDU, waaronder 2 x Schuko-stopcontacten en 28 x C13- en 8 x C19-vergrendelbare stopcontacten om kritieke verbindingen te beveiligen.

Onze Schleifenbauer PDUs, blauw gecodeerd voor A-stroom en rood voor B-stroom, bieden niet alleen betrouwbaarheid maar ook een intuïtieve benadering van energiebeheer in de MER- en SER-ruimten van het datacenter. Dit visuele onderscheid vereenvoudigt probleemoplossing en onderhoud, wat zorgt voor soepelere bedrijfsvoering.

De vooruitstrevende aanpak van de klant verdient lof. Ze hebben niet alleen voldaan aan de huidige eisen voor stroomverdeling; ze hebben zich voorbereid op de toekomst. Er zijn al voorzieningen getroffen voor de installatie van een derde en vierde PDU, waardoor naadloze uitbreiding van het datacenter mogelijk is zonder kostbare herconfiguraties.

Onze op maat gemaakte Schleifenbauer PDUs staan voor efficiëntie en betrouwbaarheid, essentiële kwaliteiten voor het datacenter.

Ben jij klaar om het volledige potentieel van jouw datacenter te benutten? Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen op weg gaan naar een op maat gemaakte PDU-oplossing die perfect bij jou past.

Schleifenbauer Products BV Het Sterrenbeeld 52 5215ML ‘s-Hertogenbosch Nederland Telefoon +31 73 52 30 256 E-mail info@schleifenbauer.eu Website https://www.schleifenbauer.eu/nl/

#Efficiëntie #Betrouwbaarheid #Schleifenbauer #PDU #stroomverdeling #DataCenter #CloudCenter #Aanpassing #Precisie #Energiebeheer #Betrouwbaarheid #ToekomstKlaar #Uitbreiding