Onze klant Ranpak aan het woord

Onze klant Ranpak aan het woord Door: Panasonic Industry Benelux

Deliver a Better World, zo luidt de slogan van Ranpak. Als producent en wereldwijd leverancier van verpakkingsoplossingen zorgt het bedrijf ervoor dat klanten hun pakketten snel en rendabel kunnen opvullen. FSC-gecertificeerd papier is daarvoor de basis, maar om het daar qua duurzaamheid bij te laten? Liever maken ze bij Ranpak – dat in Nederland in Heerlen is gevestigd – serieus werk van automatisering, gericht op verdere besparingen en duurzaam rendement.

Packaging & Automation

Het zijn dan ook de werelden van paper packaging en automation die binnen Ranpak steeds meer samenkomen. Hoe dat uitpakt, blijkt onder meer uit de PadPak Guardian. De compacte converter zet papier om in buffermateriaal, is relatief eenvoudig te verplaatsen en daardoor flexibel inzetbaar. Daarmee bevat de Guardian wezenlijke verbeteringen ten opzichte van z’n voorgangers. En dat nog los van de nieuwe besturing.

Ingezet op uniform platform

Omdat de besturing van vorige converter-uitvoeringen verouderd raakte, zette Ranpak met de ontwikkeling van de Guardian heel bewust in op een nieuw, uniform platform. En het was voor diezelfde besturing waar het bedrijf nauw samenwerkte met Panasonic Industry, met het gewenste resultaat in slechts drie maanden tijd. Klik hier en ontdek hoe de nieuwe besturing van de PadPak Guardian er mede voor zorgt dat bij Ranpaks klant de besparing meegaat in elke verpakking.

Veel leesplezier!

Team Panasonic Industry