Panasonic Factory Solutions via Smd-Tec

Panasonic Factory Solutions via Smd-Tec Door: SMD-TEC

Smd-Tec en Panasonic Industry hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor de verkoop van de Panasonic Smart Factory Solutions producten in de Benelux.

 

Panasonic behoort tot de absolute wereldtop voor het ontwikkelen en produceren van machines voor de hoog volume elektronica productie industrie met onder andere screenprinters, bestukkingsmachines voor SMD componenten en volautomatische bestukking van conventionele THT componenten.

 

Smd-Tec is trots om geselecteerd te zijn als partner en ziet tal van mogelijkheden in de Benelux. De hoge kwaliteitsnomen die Panasonic aan haar machines stelt laten toe om de lokale markt de perfecte combinatie te bieden van een hoge betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en productiesnelheid.

 

 “We zien in de Benelux steeds meer de vraag stijgen naar hoog volume productielijnen,” zegt Tom Van Tongelen, zaakvoerder van Smd-Tec. “De uitbreiding van onze portfolio stelt ons in staat om blijvend tegemoet te komen aan de wensen en uitdagingen van onze klanten in België, Nederland en Luxemburg.”

 

Meer info over Panasonic Industry en Smd-Tec via pfse.panasonic.eu en www.smd-tec.be