Precisiebeurs in de Brabanthallen: 10 & 11 november 2021

Precisiebeurs in de Brabanthallen: 10 & 11 november 2021 Door: VDL TBP Electronics & VDL Rena Electronica

Precisiebeurs in de Brabanthallen: 10 & 11 november 2021

 

De jaarlijkse vakbeurs voor precisietechnologie staat weer op de agenda. Organisator Mikrocentrum bereidt verschillende scenario’s voor om exposanten en bezoekers een veilige omgeving en een sterk programma te bieden. Elkaar ontmoeten en kennis delen: daar is veel behoefte  aan.

 

De twintigste Precisiebeurs 2021 heeft als thema: ‘Precision technology - the next 20 years’. Het bekende randprogramma bestaat uit  presentaties op de beursvloer, lezingen en een Meet & Match. “Onze conclusie is dat een grote groep exposanten graag wil dat we de beurs weer organiseren”, vertelt Bart Kooijmans, manager Precisiebeurs bij Mikrocentrum. “Uiteraard in een veilige omgeving en volgens alle  geldende regels. We houden contact met de overheid en branchegenoten via ‘Veilig naar de Vakbeurs’, met de Brabanthallen en met de  horeca. We werken diverse scenario’s uit en schalen af als dit mogelijk is.”

 

Nieuwe ontwikkelingen

“Het vertrouwen in een veilige fysieke Precisiebeurs is er”, vertelt Susanne van Doornik, manager Marketing & Communicatie bij het Mikrocentrum. “We hebben een nieuw beursvloerontwerp uitgewerkt volgens het zwaarste niveau coronamaatregelen. Dat hebben we vorig jaar in de Brabanthallen uitgeprobeerd. Exposanten kunnen via ons exposantenhandboek extra voorzieningen bestellen voor op de stands. Daarnaast houden we onze bezoekers en exposanten via de website en social media op de hoogte van de ontwikkelingen.”

“België is dit keer ons partnerland”, vervolgt Susanne. “Daar speelt veel op het gebied van precisietechnologie. Juist op een fysieke beurs leg je makkelijker contact en heb je oog voor nieuwe ontwikkelingen. Er is weer genoeg uit te wisselen!” Bart tot slot: “We hebben er  vertrouwen in dat de Precisiebeurs dit jaar doorgaat. En dat is maar goed ook, want de precisietechnologie draait op volle toeren!”