Samenwerking in de gebouwde omgeving

Samenwerking in de gebouwde omgeving Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

In 2021 werd u met nieuwsbrieven geïnformeerd over de conferentie Bits, Bricks & Behaviour, die op 9 november 2021 fysiek heeft plaats gevonden in De Kuip. Leden van de brancheorganisatie voor Gebouw Automatisering organiseren deze conferentie om de beschikbare kennis in de branche op een neutrale wijze te communiceren. Dat doel van een fysieke conferentie vult de branche dit jaar aan met nieuwsbrieven over andere activiteiten van de branche, die nut voor u kunnen hebben.

Vorige week is bijvoorbeeld een document gepubliceerd over de mogelijkheden binnen de gebouwde omgeving om verstandig Covid-gerelateerde maatregelen in te zetten. Dit is volgens ons een pareltje aan deskundigheid, die wij met deze nieuwsbrief graag kenbaar maken. Daar kunt u, naar eigen keuze vanzelfsprekend, uw voordeel mee doen.

Daarnaast worden er dit jaar vijf bijeenkomsten gepland, waarbij iedere keer een ander thema belicht zal worden. U ontvangt daarvoor uitnodigingen. In het kader van een goede samenwerking in de gebouwde omgeving gaan we de bijeenkomsten breder communiceren en bent u van harte welkom.

Er zal echter een maximum aantal mensen gehanteerd worden, die wij als organisatie op zo’n dag kunnen ontvangen. Dus wees er snel bij als het thema u aanspreekt.

Een voorbeeld van zo’n bijeenkomst is hier op onze site te vinden. De eerstkomende bijeenkomst hopen we wederom fysiek te kunnen organiseren en zal dan op 24 maart 2022 plaatsvinden. In 2022 wordt aandacht gegeven aan thema’s als cyber security, commissioning, de energietransitie en specifieke opleidingen.

Daarnaast zullen wij u attenderen op artikelen van leden op onze site. De randvoorwaarden in de redactie liggen in neutraliteit en deskundigheid. Als u vindt dat we daarin kunnen verbeteren, dan ontvangen wij graag uw feedback.