Schleifenbauer server rack PDU's

Schleifenbauer server rack PDU's Door: Schleifenbauer Products BV

Schleifenbauer ontwerpt en produceert als enige in Nederland stroomverdelers op maat al vanaf 1 stuk. We zien een PDU als een cruciaal element in een serverruimte waar kwaliteit, efficiëntie, beheer en betrouwbaarheid de standaard moet zijn.

Door geen concessies te doen en uw PDU naadloos aan te laten sluiten op de IT-infrastructuur en de inrichting van het serverrack, haalt u het maximale uit uw serverruimte, de IT-apparatuur en de PDU. Denk hierbij aan de beste beveiliging, kabelmanagement, uitgebreide energiebeheer, op afstand te besturen PDU’s en vooral flexibele keuzes in design en compactere altijd passende PDU’s.

Door alleen samen te werken met lokale leveranciers is niet alleen onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk, het biedt ons ook de kans om onafhankelijk te zijn van schaarste op de grondstoffenmarkt, flexibel te zijn met uitwijken naar alternatieve en de inkoop zo efficiënt mogelijk in te richten. Dit houd onze prijzen laag. Wij bouwen op bestelling met een doorlooptijd van maximaal 4 weken vanaf besteldatum.

De engineers van Schleifenbauer zijn doorlopend aan het werk om onze PDU’s te verbeteren en nieuwe vooruitstrevende functies te ontwikkelen. De behoefte aan maatwerk stroomverdelers is groot, Schleifenbauer heeft inmiddels meer dan 100.000 verschillende soorten maatwerk PDU’s geproduceerd maar ook voor standaard PDU’s kunt u uiteraard bij Schleifenbauer terecht. Van eenvoudige spanningssloffen tot de meest uitgebreide intelligente stroom verdeel oplossingen, Schleifenbauer heeft overal een antwoord op.

Schleifenbauer biedt een uitgebreide keuze aan verschillende type outlet stopcontacten, zekeringen, overspanningsbeveiliging, differentiaal-stroommeting, invoer kabels, stekkers en ophangmogelijkheden. De energie is op verschillende manieren te meten en outlet stopcontacten zijn op afstand te schakelen. Hiervoor bieden wij gratis beheer software aan. Met een RMA-percentage <0,5% is Schleifenbauer de betrouwbaarste PDU op de markt, elk component en de totale PDU wordt individueel getest. Zo gaat er nooit een PDU de deur uit die niet aan onze hoogste kwaliteitseisen voldoet. Wij bieden korte lijnen met onze klanten en een uitgebreide service en ondersteuning.

Wilt u meer weten? Kom eens een kijkje nemen in onze fabriek in ’s-Hertogenbosch.

U vindt ons contact formulier hier: https://www.schleifenbauer.eu/nl/contact/ of bel direct met ons sales kantoor op telefoonnummer +31 73 890 5343