Seminar: De kansen van digitalisering in de industrie

Seminar: De kansen van digitalisering in de industrie Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Succesvolle bedrijven in de industrie plukken de vruchten van digitalisering. Kunstmatige intelligentie, Industry 4.0, predictive maintenance, servitization: het zijn ontwikkelingen die niet zijn te stoppen. Toch is het een kunst om bij te blijven bij alle ontwikkelingen in zowel de OT als de IT. En wellicht nog uitdagender: hoe ziet de business case eruit?

In het seminarprogramma ‘De kansen voor digitalisering in de industrie’ op dinsdag 27 september delen de sprekers een aantal voorbeelden uit hun eigen praktijk.

Zo laat HMS Networks Benelux samen met een leverancier van bouwliften zien hoe smart data niet alleen resulteerde in extra services voor de gebruiker, maar ook in nieuwe business modellen voor zowel de leverancier als de klant.

IXON gaat verder in op de nieuwe verdienmodellen die ontstaan, met een focus op de machinebouwer. De verwachting is dat binnen 5 jaar minimaal 20% van de omzet van machinebouwers afkomstig is van digitale diensten. Maar welke mogelijkheden voor nieuwe inkomsten zijn er? En hoe kunnen machinebouwers deze diensten dan verkopen?

Benieuwd naar het volledige programma van het seminar ‘De kansen van digitalisering  in de industrie?’ Bezoek de website en schrijf u vandaag nog in als bezoeker van de WoTS 2022.