Seminars en FEDA Lounge richting gegeven – overleggen in februari 2022

Seminars en FEDA Lounge richting gegeven – overleggen in februari 2022 Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Door de vergaderingen in november 2021 hebben de seminars en projecten al een richting gekregen. Vanuit die visies zullen de seminars verder vorm gegeven worden in februari. U kunt nog inhaken bij sommige seminars en vanzelfsprekend kunt u zich nog aanmelden voor de FEDA Lounge. Mocht u nog een specifiek idee hebben voor een seminar rond een wezenlijk en actueel thema van het gebruik van aandrijftechniek binnen de industrie, dan is daar nu nog de mogelijkheid toe.

De specifieke thema’s van de drie seminars worden nu samengevat, zodat u kunt inschatten of betrokkenheid toegevoegde waarde zal hebben voor de communicatie naar uw doelgroepen. Met het seminar ‘Innovaties in de aandrijftechniek’ wordt aandacht gegeven aan ‘next level’-innovaties. Er zijn voldoende uitdagingen in effectiviteit, efficiency, duurzaamheid en veiligheid. Hoe gaan we met vernieuwingen in op de actuele uitdagingen?

Met het seminar ‘Motion & Drives op de proef genomen’ worden exposanten uitgedaagd om de meerwaarde van hun aandrijftechniek fysiek te tonen. Bij voorkeur met een presentatie en op de stand. Dit seminar is daarmee gericht op concrete en praktische deskundigheid voor de bezoeker. Het seminar over de online mogelijkheden haakt in op de actuele aanpassingen gedaan tijdens de coronapandemie.

Steeds meer werkzaamheden in het proces kunnen op afstand gecontroleerd en bestuurd worden. Wat kan aanvullend geautomatiseerd worden de installatie, het in bedrijf nemen, de autorisatie van processen en service naar een digitale omgeving?

U kunt zich melden voor betrokkenheid bij een seminar via een mail naar Willemijn de Groot.