Technologie en wetenschap centraal tijdens WoTS 2020

Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

De coronacrisis heeft een enorme impact op mens en maatschappij. Maar technologie en wetenschap zijn broodnodig om deze crisis op te lossen. De beurs World of Technology & Science vormt hét platform waar deze innovaties worden getoond. Vooralsnog gaat WoTS 2020 door op de geplande data: van dinsdag 29 september t/m vrijdag 2 oktober 2020.

Elke twee jaar zijn in de Jaarbeurs de laatste innovaties te zien in de wetenschap en technologie. Dat gebeurt in vijf verschillende werelden: World of Laboratory, World of Automation, World of Motion & Drives, World of Electronics en Industrial Processing.

In tijden van crisis, zoals nu tijdens de coronaperikelen, bieden wetenschap en technologie houvast: met de juiste innovaties kunnen we proberen uit de crisis te komen. Veel exposanten op de World of Technology & Science leveren producten en diensten aan vitale beroepsgroepen, waarbij nieuwe technologie een sleutelrol kan spelen. Met een bezoek aan WoTS 2020 krijgt u uit verschillende richtingen en in uiteenlopende sectoren zicht op de laatste stand van zaken, zowel in technologisch als wetenschappelijk opzicht.

We kunnen ons goed voorstellen dat het in deze tijd lastig is om plannen te maken voor de langere termijn. Toch kunt u zich alvast registreren – kosteloos – voor een bezoek aan WoTS 2020. Zodat u volledig op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. We hopen u te kunnen verwelkomen!