Platform voor het functioneel testen van PCBA’s

TEST-OK is hét high-end testplatform voor het functioneel testen van geassembleerde PCB’s. TEST-OK biedt, naast alle voorkomende electronische testen, vele aanvullende controlemethoden zoals camera-inspectie, boundary scan en de integratie van mechanische testen.

Wij bieden kant-en-klare oplossingen voor eenvoudige en complexe elektronische producten, altijd met de doelstellingen van onze klanten op het gebied van kwaliteit, prestaties, kosten en tijd in gedachten.

TEST-OK-systemen zijn geïmplementeerd bij gerenommeerde Europese bedrijven, onder meer in de automobielsector, de industrie- en medische sector, de beveiliging van batterijbeheer, robotica en domotica.

Elke test-opstelling is gebaseerd op onze TEST-OK-ontwerpregels (mechanisch, elektronisch en softwarematig) waarmee compatibiliteit, controle en traceerbaarheid gegarandeerd zijn.

Met de kennis en ervaring van onze engineers is het mogelijk om binnen korte termijn een complete functionele testoplossing te realiseren. Daarnaast zijn er klanten die met behulp van de TEST-OK methodiek zelf hun testoplossingen zelf ontwerpen en uitvoeren. Voor praktische ondersteuning en service staat ons team in dat geval, vanzelfsprekend voor u klaar. 

De TEST-OK systemen worden bestuurd en beheerd door onze TEST-TRACK-software. Uitgerust met krachtige en efficiënte testfuncties, ontwikkeld in scripttaal, maakt TEST-TRACK gebruik van een krachtige editor. Hierin staan meer dan negentig testinstructies ter beschikking, inclusief typische structurele testinstructies zoals variabelen, arrays, functies, “for” en “while” lussen, en “if” -instructies.

TEST-OK ontwikkelde TEST-TRACK met de toegepaste kennis van 20 jaar ervaring op het gebied van electronisch ontwerp én (massa) productie. Praktische toepassingen zoals het visualiseren van signalen waarmee fouten eenvoudig opgespoord kunnen worden, of de traceerbaarheid van test-resultaten dankzij databaseregistratie, zijn slechts twee voorbeelden van onze efficient én gebruiksvriendelijke test-tool.

Met onze TEST-OK-systemen beschikt u over een complete elektronische testtool (ontwikkeling, productie, kwaliteit), die eenvoudig kan worden geconfigureerd volgens uw productie-eisen en kwaliteitsniveau.

Gerelateerde artikelen

Bekijk profiel
en_GBEnglish (UK)