Thermal Mass Flow Regelaar

Thermal Mass Flow Regelaar Door: BMF System Parts BV

Prijs competitieve  thermische mass flow regelaar van Sensirion

Sensirion breidt haar productassortiment uit met een compleet nieuwe serie prijs competitieve  mass flow controllers de SFC6000 genaamd. Deze  nieuwe multi gas selecteerbare SFC600 heeft een uiterst snelle settling time (<100msec) en een groot dynamisch bereik van 500:1, hierdoor is deze mass flow controller bij uitstek geschikt voor analytische, medische en industriële toepassingen.

Deze nieuwe regelaar   wordt standaard geleverd met push-in fittingen en is op dit moment beschikbaar met bereiken van 5, 20 en 50slm.  De SFC6000 wordt standaard voorzien van een I²C en RS485 bus.

Deze  mass flow regelaar is gebaseerd op de innovatieve CMOSens technologie, door gebruik te maken van deze gepatenteerde technologie wordt zowel het sensor element als signaal verwerking volledig geïntegreerd in één CMOS chip. Dit resulteert in een ultra nauwkeurig systeem en een hoge reproduceerbaarheid, hierdoor is geen her kalibratie nodig.

De SFC6000-serie is geschikt voor een breed scala van toepassingen waar de hoogste nauwkeurigheid en snelheid en het breedste dynamische bereik nodig zijn, hierbij valt te denken aan: gasmenging in medische en analytische instrumenten, debietregeling in bioreactor- en halfgeleidertoepassingen en procesregeling in industriële automatisering, onderzoek en ontwikkeling en prototyping.