Naast lineaire eenheden levert Almotion ook lineaire geleidingen

Voor het volledige assortiment aan lineaire geleidingen hebben wij een speciale website. Deze biedt naast veel informatie nu ook een geïntegreerde webshop. U kan moeiteloos ons uitgebreide assortiment bekijken en eventueel meteen bestellen of extra informatie opvragen.

Wat kunt u verwachten van onze webshop website?

  • Webshop-functionaliteit
    Ontdek een gebruiksvriendelijke webshop waarmee u eenvoudig kunt bestellen en profiteer van een efficiënt bestelproces, 24/7 beschikbaarheid, en een naadloze ervaring.
  • Snelle levering
    De meeste geleidingen zijn op voorraad en wij streven ernaar om uw bestelling dezelfde dag nog te verzenden als u voor 18:00 uur besteld. Hierdoor kunt u uw bestelling binnen de kortst mogelijke tijd verwachten. Meestal de volgende werkdag al.
  • Merkonafhankelijkheid
    Bij ons vindt u lineaire geleidingen van verschillende topmerken, waaronder THK, Bosch Rexroth, INA, Ewellix, NSK, Hiwin en nog veel meer. Naast deze A-merken leveren wij ook ons eigen Almotion merk. Dit zijn producten van kwaliteit voor een kleine prijs.
  • Uitgebreide selectie
    Ontdek verschillende soorten lineaire geleidingen met veel extra informatie om uw keuze te vergemakkelijken. Mocht u er dan toch niet uitkomen kunt u direct contact met ons zoeken zodat wij u kunnen voorzien van een goed advies.
  • Handige zoekfunctie
    Maak gebruik van onze handige zoekfunctie om gemakkelijk te vinden wat u nodig heeft, zelfs als u alleen een onderdeelnummer hebt.

Neem een kijkje op www.lineairegeleiding.nl en ervaar zelf het gemak van onze webshop!

en_GBEnglish (UK)