Uitnodiging: Conferentie Nederland Digitaal 8 en 9 februari 2021

Uitnodiging: Conferentie Nederland Digitaal 8 en 9 februari 2021 Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Op 8 en 9 februari 2021 vindt de tweede editie van de Conferentie Nederland Digitaal plaats, zowel online als digitaal. Gedurende de conferentie staan de maatschappelijke en economische kansen van digitalisering centraal, maar ook de veiligheid en digitale weerbaarheid die hierbij komen kijken.

Tijdens het evenement zullen politici, ondernemers, maatschappelijke organisaties en onderzoekers spreken en met elkaar in gesprek gaan over de Nederlandse Digitaliseringsstrategie. Hiermee probeert de overheid Nederland digitale koploper van Europa te maken. Zie voor meer informatie over deze strategie ons artikel.

Het grootste gedeelte van de conferentie zal online plaatsvinden, maar het is ook mogelijk om het evenement fysiek in Groningen bij te wonen (let op: er is een beperkte capaciteit). Het evenement wordt georganiseerd door Noorden Digitaal (samenwerkingsverband van overheden, instellingen en bedrijfsleven in Noord-Nederland) in samenwerking met de ministeries van EZK en BZK.

Het programma wordt op dit moment samengesteld. De inhoud zal ook gaan afhangen van de ontwikkelingen van de coronacrisis. Het programma, side-events, locatie en deelname zijn te vinden op de website Nederland Digitaal.