Uitnodiging Impact2021: de impact van wetenschap op de samenleving

Uitnodiging Impact2021: de impact van wetenschap op de samenleving Door: FHI federatie van technologiebranches

Aanstaande woensdag 20 januari organiseren de Vereniging van Universiteiten (VSNU) en de Nederlandse Federatie van Universitaire Medische Centra (NFU) samen met het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en het ministerie van Economische Zaken en Klimaat het online event Impact 2021. Het centrale thema is de brede impact van de wetenschap op de samenleving.

Het evenement zal plaatsvinden van 14.30 tot 17.00 uur. De tafelheer is Lieven Scheire en hij zal op interactieve manier met de sprekers in dialoog treden. Gasten zijn onder andere minister Ingrid van Engelshoven, staatssecretaris Mona Keijzer en de hoogleraren Beatrice de Graaf en Ben Feringa. Ook komt special envoy van Techleap.nl Constantijn van Oranje en voorzitter van de VU Amsterdam Mirjam van Praag langs. Zij spreken over de brede impact van de Nederlandse wetenschap en de rol die de overheid daarbij speelt.

Impact 2021 zal uitgezonden worden vanuit de Vrije Universiteit Amsterdam en is via een livestream te volgen. Door middel van verschillende digitale tools is het ook mogelijk om vragen te stellen en opmerkingen te maken.

U kunt zich aanmelden voor het online congres via de website. Na registratie ontvangt u een bevestiging per e-mail. In de week voorafgaande aan het congres ontvangt u nog een mail met de link naar de digitale omgeving en het definitieve programma.