Altijd, overal én veilig toegang tot jouw machines

Digitalisering is overal om ons heen. Industrial Internet of Things maakt zijn opmars. Wil je ook een stap zetten naar de toekomst maar weet je niet hoe? Met UniCloud zet je gemakkelijk deze stap met jouw Unitronics PLC. Zonder ingewikkelde installaties profiteer je van IIoT-technology en verbeter je jouw bedrijfsprestaties. Je kunt jouw huidige PLC’s blijven gebruiken zoals je gewend bent, zonder dat je softwarecomponenten, databasebeheerservices of hardware hoeft te installeren.

Beheer jouw PLC’s met UniCloud op afstand 

De kracht van UniCloud zit hem in de lage instapdrempel, zonder concessies te hoeven doen op functionaliteit. Met UniCloud benader je jouw PLC’s remote. Daardoor krijg je altijd en overal veilig toegang tot jouw machines vanaf 1 plek. Je bestuurt, onderhoudt en bewaakt jouw machines op afstand en voorkomt mogelijke problemen. Dit is bijvoorbeeld enorm krachtig voor mobiele en geografisch verspreide oplossingen. UniCloud werkt met alle Unitronics PLC’s: Jazz, Samba, Vision en UniStream . Al jouw machines kun je beschikbaar maken met een dashboard in de Cloud voor zowel jezelf als jouw klant. Om deze reden heeft Unitronics ook een tweetal 4G routers geïntroduceerd, de B5 router en de B8 router.
Wilt je  starten met Unicloud, maar heb je nog geen Unitronics PLC? Dan kun je gebruikmaken van onze Unistream PLC’s met een UniCloud abonnement. Zo hoeft u maar één product aan te schaffen en dat scheelt ook in de kosten.

Combineer data in de Cloud en vergelijk jouw machines

Een ander groot voordeel van de Cloud is het combineren van data. Doordat alle data op één plek staat, is het mogelijk om data te vergelijken en om overzichtsdashboards te creëren. Zo zie je hoe jouw machines op alle locaties presteren. Bekijk welke machines onder of boven gemiddeld presteren, of beoordeel de draaiuren en bepaal zo waar onderhoud of zelfs vervanging nodig is.

Regel jouw toegang op machines en dashboards op klantniveau

UniCloud is gebouwd met het oog op machinebouwers, maar er is ook gedacht aan de tussenpersoon en distributeurs. Zo is het mogelijk om de toegang tot machines en dashboards te regelen op klantniveau. Op deze manier zijn er verschillende toegangs-lagen te creëren om de juiste persoon van de juiste toegang te kunnen voorzien en te ontzeggen. De Unitronics PLC’s zijn met UniCloud remote te benaderen. Op deze manier hebben machinebouwers de mogelijkheid om van afstand problemen op te lossen en eventueel een PLC te herprogrammeren.

3 maanden gratis gebruik van UniCloud

Om dit alles kracht bij te zetten biedt Unitronics drie maanden gratis gebruik van UniCloud aan. Via unitronics.io maak je een account aan en je kunt direct aan de slag gaan. Wil je geen omkijken hebben naar het inregelen van de Cloud? Dan laten we onze Isotron Engineers jouw Cloud graag instellen. Ook bouwen wij de eerste dashboards voor je.

Meld je vandaag nog aan!

FHI, federatie van technologiebranches
en_GBEnglish (UK)