Uw wetenschappelijk onderzoek vooruit helpen

Uw wetenschappelijk onderzoek vooruit helpen Door: Westburg Life Sciences

Heb je het afgelopen jaar de term Sidekick al voorbij zien komen? Maar wat bedoelen we hier eigenlijk mee?

Innovaties in wetenschappelijk onderzoek

 De medische wereld verandert snel en er zijn volop ontwikkelingen en innovaties. Het resultaat is een grote druk op de bestaande middelen en producten die dagelijks gebruikt worden door onze klanten. Voor een onderzoeker is het tevens lastig geworden om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van apparatuur.  Het is lastig  om uit te vinden welke mogelijkheden deze nieuwe apparatuur biedt. Het is aan ons de taak om ervoor te zorgen dat wij met de onderzoekers meedenken. En met onze producten de kansen vergroten om mooie resultaten en nieuwe inzichten te behalen.

Wie is de sidekick

Daarom hebben wij opnieuw de vragen gesteld:  Wie zijn wij? Hoe willen wij onszelf uitdragen? En als laatste maar tevens belangrijkste, voor wie willen wij er zijn? 

Het antwoord op deze vragen kunnen we samenvatten in één term: de sidekick.

We zijn van oudsher een bedrijf dat graag meedenkt, Wij willen de hulp bieden aan laboratoria om met de juiste middelen tot succesvolle experimenten te komen. Net als een sidekick dag en nacht klaar staat om steun te bieden.  Daarnaast is een sidekick meer dan het zijn van een zakenpartner. Het is de trouwe vriend die er door dik en dun is, dus ook als projecten moeizamer lopen dan initieel beoogt willen wij opnieuw met je aan de tekentafel gaan zitten. Dit is waar onze ultieme droom als bedrijf ligt. Dat wij bergen voor je kunnen verzetten. Maar bovenal doen wij dit voor de helden die zich door tegenslagen heenwerken. De denkers in de wetenschap en biotechnologie die vooruitgang forceren.

Daar hoort een nieuwe look bij 

Als resutlaat hoort hier ook een geheel nieuwe uiterlijk bij. We hebben alvast een nieuwe logo en stijl uitgezocht. Maar dit is slechts het begin.

Meer weten over ons? Lees het hele verhaal hier