Westburg Life Sciences

De Wetenschap kan technologische vooruitgangen nauwelijks bijbenen. Maar de druk op publiceren of het product op de markt brengen neemt alleen maar toe. Het verwezelijken van wetenschappelijke vooruitgang door een kwalitatief experimentele opstelling komt hierdoor vvaak in het geding. Door te begrijpen, anticiperen en overstijgen van de experimentele behoeftes willen wij de sidekick zijn die onderzoekers helpt bij het verkrijgen van kennis en het verwezelijken van hun ultieme doel: het verbeteren van de kwaliteit van het leven.

Westburg ambieert de eerste keus te zijn voor zijn afnemers, leveranciers en medewerkers in de Life Sciences en de Moleculaire Diagnostiek. Op dit terrein is Westburg al 40 jaar een vertrouwde naam, in de eerste plaats door de enthousiaste medewerkers met hun wetenschappelijke achtergrond in de moleculaire biologie, eiwitanalyse of celbiologie, en door de vaak sterk vernieuwende kwaliteitsproducten (zowel instrumenten als verbruiksproducten). 

Nieuws

Uw wetenschappelijk onderzoek vooruit helpen

30/12/2021Heb je het afgelopen jaar de term Sidekick al voorbij zien komen? Maar wat bedoelen we hier eigenlijk mee? Innovaties in wetenschappelijk onderzoek  De medische wereld verandert snel en er...

Lees meer

Evenementen

WoTS

De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in 1 beurs: World of Technology & Science 2022. WoTS bestaat uit vijf unieke werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en World of Industrial Processing. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer

Life Science

De Life Sciences is een innovatieve en technologie intensieve sector. De ontwikkelingen volgen elkaar in deze sector in rap tempo op. Op dinsdag 5 april 2022 vindt de eerste editie van het Life Science Event plaats. Tijdens dit live event spreken experts onder andere over immunotherapie, gentherapie en next gen sequencing.

Lees meer