Westburg Life Sciences

De Wetenschap kan technologische vooruitgangen nauwelijks bijbenen. Maar de druk op publiceren of het product op de markt brengen neemt alleen maar toe. Het verwezenlijken van wetenschappelijke vooruitgang door een kwalitatief experimentele opstelling komt hierdoor vaak in het geding. Door te begrijpen, anticiperen en overstijgen van de experimentele behoeftes willen wij de sidekick zijn die onderzoekers helpt bij het verkrijgen van kennis en het behalen van hun ultieme doel: het verbeteren van de kwaliteit van het leven.

Westburg ambieert de eerste keus te zijn voor zijn afnemers, leveranciers en medewerkers in de Life Sciences en de Moleculaire Diagnostiek. Op dit terrein is Westburg al 40 jaar een vertrouwde naam in de Benelux.  In de eerste plaats door de enthousiaste medewerkers met hun wetenschappelijke achtergrond in de moleculaire biologie, eiwitanalyse of celbiologie, en door de vaak sterk vernieuwende kwaliteitsproducten (zowel instrumenten als verbruiksproducten). 

Nieuws

Make your next scientific breakthrough with Open Surface Plasmon Resonance - Are you working in academia or research & development? MEET ALTO

04/04/2023Join this webinar and learn all about the world's first digital high-throughput benchtop SPR system Meet SPR system Alto of Nicoya more info'Alto is the world’s first SPR instrument to...

Lees meer

Year-End Promotions 2022 on Lab equipment and Lab essentials - THE promotion you're waiting for!

06/12/2022Year-End Promotions 2022 on Lab equipment and Lab essentials - THE promotion you're waiting for! Discount up to -20%

Lees meer

Win a city trip: all you need to do is to visit our photo booth 7C090 | WoTS2022

25/09/2022Follow Westburg on Instagram: Westburg_benelux. Share your picture with us. #scientifichero #WoTS2022

Lees meer

Live demos of cell counters and nanophotometers

15/09/2022Westburg Life Sciences: visit live demos during WoTS of cell counters and nanophotometers. Where?: hall 7 (7c090)

Lees meer

Uw wetenschappelijk onderzoek vooruit helpen

30/12/2021Heb je het afgelopen jaar de term Sidekick al voorbij zien komen? Maar wat bedoelen we hier eigenlijk mee? Innovaties in wetenschappelijk onderzoek  De medische wereld verandert snel en er...

Lees meer

Evenementen

WoTS

De beurzen World of Technology & Science bestaat uit 3 unieke werelden: World of Automation, World of Laboratory en World of Electronics. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer

Life Science

De Life Sciences is een innovatieve en technologie intensieve sector. De ontwikkelingen volgen elkaar in deze sector in rap tempo op. Op dinsdag 5 april 2022 vindt de eerste editie van het Life Science Event plaats. Tijdens dit live event spreken experts onder andere over immunotherapie, gentherapie en next gen sequencing.

Lees meer

LabNL, DE Labbeurs

De nieuwe vakbeurs LabNL toont de nieuwste technologieën, innovaties, oplossingen en tools voor het laboratorium. Een breed aanbod aan bedrijven, gericht op labinrichting, -apparatuur en verbruiksartikelen tot aan analytische en optische instrumenten, chemicaliën, labautomation en life science-oplossingen geven acte de présence. Het conferentieprogramma belicht actuele onderwerpen in drie thema's, namelijk laboptimalisatie, detectie- en scheidingstechnieken en life sciences.

LabNL is dé plek voor laboranten, labmanagers, researchers en R&D managers die op zoek zijn naar concrete oplossingen. Ook biedt het ruimte voor ontmoeting en netwerken.

Lees meer