VDL in de prijzen tijdens Supplier Day ASML

VDL in de prijzen tijdens Supplier Day ASML Door: VDL TBP Electronics
 
De vestigingen van VDL ETG in Eindhoven en China én VDL TBP Electronics bv zijn in de prijzen gevallen tijdens de jaarlijkse Supplier Day van ASML.
 
De zogeheten Supplier Recognition Award voor Excellent Cost Performance is gegaan naar VDL ETG, als erkenning voor de uitstekende inzet voor een succesvolle overdracht, lokalisatie en kostenreductie van het RH DUV V-frame, een module voor de lithografiemachine van ASML.
 
Geert Jakobs, CEO VDL ETG: “Al jaren werken we aan verschillende modules voor ASML. Dit bijzondere jaar wordt met deze award bekroond. Een mooi compliment voor de teams bij VDL ETG die hieraan hebben gewerkt.”
 
VDL TBP Electronics uit Dirksland is trots naar huis gegaan met de Supplier Recognition Award voor Excellent Collaboration, als blijk van waardering voor de inzet én samenwerking van de collega’s en de behaalde resultaten.
 
Joost van Haperen, directeur VDL TBP Electronics: “Het is natuurlijk fantastisch dat ASML ons deze erkenning geeft voor de samenwerking. Een groot compliment voor ons team. Laten we het goede werk voortzetten.”
 
Wij zijn geweldig trots op het fantastische vakmanschap van onze collega’s en bedanken ASML hartelijk voor de samenwerking én het vertrouwen.