Tele Radio demonstreert deze week 8 en 12 knops PLd-handzenders uit hun assortiment door middel van een bewegende robothond. Deze twee handzenders zijn beschikbaar in de Panther-reeks en bieden een uiterst veilige besturing, met een onafhankelijk gecertificeerde PLd-stopfunctie die werkt op de wereldwijd gebruikte frequentie 2,4 GHz.

De Pld-zenders bieden tweestaps-knoppen en een veilige, ongestoorde, draadloze communicatie tot wel meer dan 500 meter. De Panther PN-T19-2 met 8 knoppen en de 12 knops Panther PN-T29-12 zijn eenvoudig te programmeren en reeds voorzien van verschillende ‘pre-sets’ voor bepaalde toepassingen. Indien gewenst zijn ze ook al voorbekabeld te koop. Dat kan aanzienlijk in tijd schelen bij de installatie. De beide Panther handzenders PN-T19-2 en PN-T29-12 vallen op door hun enorme flexibiliteit, hoog gebruiksgemak en vooral hoge veiligheid tegen een aantrekkelijke prijs.

Achtergrond

Tele Radio is expert op het gebied van veilige draadloze en radiografische afstandsbedieningen. Het pakket varieert van kleine handzenders tot grote heupzenders voor de meest uitgebreide aansturing van mobiele, hydraulische of industriële toepassingen. Op de beurs deze week toont Tele Radio tevens zenders en ontvangers van het zustermerk Åkerströms. De draadloze systemen uit het productenpakket zijn geschikt voor onder andere toepassing in procesbesturingen, de offshore, bij geautomatiseerde toegangssystemen, in de scheepvaart, alsmede bij de bediening van kranen en lieren. In alle gevallen dragen de radiografisch bediende systemen van Tele Radio bij aan een efficiëntere en veiligere werkplek.

Beursspecial Process Control

Mis het niet! Grijp jouw gratis beursspecial van de World of Industry tijdens de beurs. Boordevol exposanten, seminars en beursactiviteiten, dé perfecte gids voor je beursbezoek! Haal jouw exemplaar bij Process Control (stand 8F015) of bij de ingangen en uitgangen van hal 8 en 11. Liever digitaal? Blijf op de hoogte van dagelijkse WoTS updates door je in te schrijven op Process Control’s nieuwsbrief.

FHI, federatie van technologiebranches
en_GBEnglish (UK)