Voorkom en beperk vroegtijdige faalmodi

Voorkom en beperk vroegtijdige faalmodi Door: FHI federatie van technologiebranches

Dit jaar bestaat PLOT 25 jaar en dat gaat gevierd worden. Na een tijd van thuiswerken, teamsvergaderingen en beperkte fysieke ontmoetingen is het nu weer mogelijk om elkaar op locatie te treffen. Op donderdag 25 november vieren we het 25-jarig bestaan van PLOT met een feestelijke dag bij het Railcenter in Amersfoort.

Zo ziet een veilig evenementbezoek er uit

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

De organisatie van de PLOT jubileumconferentie heeft samen met de professionals van Railcenter de locatie zodanig ingevuld, dat u met een gerust hart naar Railcenter kan komen. Om de veiligheid van al onze bezoekers zo goed mogelijk te kunnen garanderen, vragen we al onze bezoekers om een coronatoegangsbewijs. Eenmaal goedgekeurd is het voor een bezoeker niet verplicht om een mondmasker te dragen en hoeft de 1,5 meter afstand niet gehouden te worden.

Daarnaast vragen we je de basisregels van het RIVM te blijven volgen:

·        Desinfecteer je handen

·        Blijf thuis bij klachten en laat je testen

Voorkom en beperk vroegtijdige faalmodiGeen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

‘Infant Mortality’ wordt veroorzaakt door onvolkomenheden in het productieproces. De Infant Mortality Defect Rate (IMDR) geeft het aantal producten weer dat defect raakt tijdens de productie van het product en het eerste jaar van gebruik van het product. De defecten worden veroorzaakt door onderdelen en processen die zijn gebruikt voor de productie van het product.

Een snelle leercurve met betrekking tot het productieproces is voor ASML van cruciale waarde om de vereiste kwaliteit te kunnen waarborgen. Daartoe is een methode ontwikkeld waarmee de IMDR voorspeld kan worden. Ook licht deze methode uit ook welke fabricageprocessen of onderdelen het defectpercentage veroorzaken. Op basis hiervan kan een mitigatiestrategie worden geïmplementeerd nog voordat het product wordt geprototypeerd of vervaardigd. Mitigatie wordt gedaan door ofwel het ontwerp te wijzigen, de processen te verbeteren of als laatste redmiddel het geïdentificeerde onderdeel of proces te testen. De gegevens die voor de voorspelling worden gebruikt, zijn gebaseerd op gemeten datums uit het verleden. Tijdens de PLOT jubileumconferentie vertelt Dick van Hees namens ASML over deze methode.

Lees verder...

PLOT in perspectief, van OTB tot NPI

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding
De doelstellingen van het PLOT zijn kennisvergaring en kennisdeling op het gebied van reliability en omgevingstesten. Maar wat is nu de bijdrage van PLOT geweest in uw NPI proces? En welke tools zijn door de jaren heen het belangrijkst gebleken? In deze presentatie kijken we naar de rol van reliability en omgevingstesten binnen de totale supply chain, doen we een korte terugblik naar de PLOT activiteiten daarin en besluiten we met een overzicht van testen en tools zoals die tot state-of-art zijn ontwikkelt.

Lees verder...

Oude techniek voor betrouwbare mobiliteit van nu

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeeldingNatuurlijk mag de koppeling naar het spoor tijdens de PLOT jubileumconferentie niet ontbreken, we bevinden ons immers in het epicentrum van het testen van spoor gerelateerde ontwikkelingen. Richard Oostland, Manager Treinbeveiliging en Spoorbouw van het Railcenter praat u bij over de actualiteit maar zeker ook over de historie van het testen op en rondom het spoor. Tijdens deze presentatie laat Richard u zien hoe oude techniek voor een betrouwbare mobiliteit van nu zorgt.

Lees verder...

Meld u hier aan voor een gratis bezoek aan het event!