Weiss Technik Nederland B.V. neemt ClimaTech B.V. over.

Weiss Technik Nederland B.V. neemt ClimaTech B.V. over. Door: Weiss Technik Nederland B.V.

 

 

 

 

 

 

Het is met gepaste trots dat wij jullie mogen informeren dat Weiss Technik Nederland B.V. , per d.d. 11-10-2021 het bedrijf ClimaTech B.V. heeft overgenomen van de huidige eigenaren Metatron Holding N.V., waar ook ABN Cleanroom Technology N.V toebehoort.

ClimaTech is al meer dan 25 jaar werkzaam op het gebied van cleanrooms en heeft een zeer goede reputatie opgebouwd in de zorg, farmaceutische industrie, maar ook de elektronica en precisie industrieën. Hierin verzorgen zij de rol van een zg turn-key cleanroom bouwer, met alle activiteiten van advies en opstellen van de eisen, het ontwerp, de bouw, validatie en service.

Weiss Technik biedt betrouwbare klimaatoplossingen waar mensen en machines worden uitgedaagd: in industriële Cleanrooms voor ‘’precisie’’ productieprocessen, meetkamers, ziekenhuizen of in de farmaceutische industrie, maar ook in de IT- en telecommunicatie industrie. Als een van de toonaangevende leveranciers van professionele cleanroom- en klimaatoplossingen, leveren we effectieve en energiebesparende oplossingen.

Weiss Technik Nederland B.V. in onderdeel van het Duitse Schunk GmbH een financieel sterk en zeer innovatief bedrijf actief in diverse high tech sectoren.

Met deze overname versterken wij onze positie als turn-key cleanroom contractor en kunnen we dank zij onze uitgebreide kennis en kunde U als klant nog beter van dienst zijn.

Met vriendelijke groet,

Kees Winkel

Managing Director

Weiss Technik Nederland B.V. - www.weiss-technik.nl

ClimaTech B.V. - www.climatech.nl

E-mail: kees.winkel@weiss-technik.com