Weiss Technik Nederland B.V.

Weiss Technik Nederland B.V. – For a safe future

Wij zijn de specialisten op het gebied van Klimaatsimulatie, Klimaattechnologie, Farmaceutische technologie en Industriële Oventechnologie.

Klimaatsimulatie

Weiss Technik is een van de meest innovatieve en vooraanstaande fabrikanten van klimaatsimulatiesystemen. Met deze testsystemen kunnen we alle klimatologische omstandigheden over de hele wereld en daarbuiten simuleren.

Klimaattechnologie

Weiss Technik biedt ook betrouwbare klimaatoplossingen waar mensen en machines worden uitgedaagd: in industriële Cleanrooms, meetkamers of in de farmaceutische industrie, maar ook in hightech data centers.

Industriële oventechnologie

Onder het merk Vötsch bieden we ook een breed product portfolio op het gebied van oventechnologie. Producten omvatten verwarmings- / droogovens, cleanroom RGA droogovens, microgolfsystemen en laboratorium ovens.

De klok rond

Ons serviceteam is 24 uur per dag beschikbaar voor uw geruststelling. De kwaliteitssystemen geleverd door weisstechnik® en vötschtechnik® zorgen ervoor dat onze producten qua werking, betrouwbaarheid en duurzaamheid aan uw kwaliteitseisen voldoen. Om ervoor te zorgen dat dit wordt bereikt, moeten deze moderne, zeer complexe systemen regelmatig worden getest, onderhouden en verzorgd.

Weiss Technik - Goed. Beter. Samen.

https://youtu.be/dLi2x3zFesk

Nieuws

E-MOBILITEIT VEILIGER MAKEN - Waarom het testen van batterijen veel ervaring en volwassen testtechnologie vereist

10/01/2021Wat is het bereik, hoe lang is de levensduur en wat gebeurt er met hen bij een ongeval? De belangrijkste vragen die voor elektrische auto's moeten worden beantwoord, hebben betrekking...

Lees meer

Weiss Technik - Vindur TOP technologie voor een gezonder klimaat zonder Covid-19.

06/08/2020'Ventilatiesysteem verspreidde waarschijnlijk coronavirus in verpleeghuis' bron: www. NU.nl, d.d. 5-8-2020   Deze kop stond in de Nederlandse media. Voor de meeste klimaattechnologie experts is deze informatie geen echte verrassing....

Lees meer

Weisstechnik® Stabiliteitstest - Klimaatkast CareEvent

23/04/2020Onze ''best seller'', met het basis ontwerp uit onze ENET tijd en geperfectioneerd tijdens en met kennis van Weiss Technik. Onze constant klimaatkasten uit de CareEvent reeks, in 355, 631,...

Lees meer

Evenementen

Energy Storage Event

Het Energy Storage event informeert u met een breed programma met lezingen over energieopslag. U krijgt inzicht in de laatste ontwikkelingen op het gebied van energy storage. De neutrale kennisoverdracht biedt u deskundigheid over de voordelen met de technologie.

Met aangescherpt beleid voor de verduurzaming van de economie, de opkomst van wind- en zonne-energie en dalende accuprijzen ontstaan nieuwe business cases voor energieopslag.

Lees meer

Plot Conferentie

Testen om uiteindelijk tot producten te komen die in praktijkomstandigheden net zo functioneren als verwacht wordt door de consument. Daar draait het om in het vakgebied omgevingstechnologie.

Lees meer

Plot

Lees meer