Weiss Technik Nederland B.V.

Weiss Technik Nederland B.V. – For a safe future

Wij zijn de specialisten op het gebied van Klimaatsimulatie, Klimaattechnologie, Farmaceutische technologie en Industriële Oventechnologie.

Klimaatsimulatie

Weiss Technik is een van de meest innovatieve en vooraanstaande fabrikanten van klimaatsimulatiesystemen. Met deze testsystemen kunnen we alle klimatologische omstandigheden over de hele wereld en daarbuiten simuleren.

Klimaattechnologie

Weiss Technik biedt ook betrouwbare klimaatoplossingen waar mensen en machines worden uitgedaagd: in industriële Cleanrooms, meetkamers of in de farmaceutische industrie, maar ook in hightech data centers.

Industriële oventechnologie

Onder het merk Vötsch bieden we ook een breed product portfolio op het gebied van oventechnologie. Producten omvatten verwarmings- / droogovens, cleanroom RGA droogovens, microgolfsystemen en laboratorium ovens.

De klok rond

Ons serviceteam is 24 uur per dag beschikbaar voor uw geruststelling. De kwaliteitssystemen geleverd door weisstechnik® en vötschtechnik® zorgen ervoor dat onze producten qua werking, betrouwbaarheid en duurzaamheid aan uw kwaliteitseisen voldoen. Om ervoor te zorgen dat dit wordt bereikt, moeten deze moderne, zeer complexe systemen regelmatig worden getest, onderhouden en verzorgd.

Weiss Technik - Goed. Beter. Samen.

Nieuws

Weiss Technik Nederland B.V. neemt ClimaTech B.V. over.

04/11/2021            Het is met gepaste trots dat wij jullie mogen informeren dat Weiss Technik Nederland B.V. , per d.d. 11-10-2021 het bedrijf ClimaTech B.V. heeft...

Lees meer

E-MOBILITEIT VEILIGER MAKEN - Waarom het testen van batterijen veel ervaring en volwassen testtechnologie vereist

10/01/2021Wat is het bereik, hoe lang is de levensduur en wat gebeurt er met hen bij een ongeval? De belangrijkste vragen die voor elektrische auto's moeten worden beantwoord, hebben betrekking...

Lees meer

Weiss Technik - Vindur TOP technologie voor een gezonder klimaat zonder Covid-19.

06/08/2020'Ventilatiesysteem verspreidde waarschijnlijk coronavirus in verpleeghuis' bron: www. NU.nl, d.d. 5-8-2020   Deze kop stond in de Nederlandse media. Voor de meeste klimaattechnologie experts is deze informatie geen echte verrassing....

Lees meer

Weisstechnik® Stabiliteitstest - Klimaatkast CareEvent

23/04/2020Onze ''best seller'', met het basis ontwerp uit onze ENET tijd en geperfectioneerd tijdens en met kennis van Weiss Technik. Onze constant klimaatkasten uit de CareEvent reeks, in 355, 631,...

Lees meer

Evenementen

Energy Storage Event

Het Energy Storage event informeert u met een breed programma met lezingen over energieopslag. U krijgt inzicht in de laatste ontwikkelingen op het gebied van energy storage. De neutrale kennisoverdracht biedt u deskundigheid over de voordelen met de technologie.

Met aangescherpt beleid voor de verduurzaming van de economie, de opkomst van wind- en zonne-energie en dalende accuprijzen ontstaan nieuwe business cases voor energieopslag.

Lees meer

Power Electronics Event

Het Power Electronics Event vindt plaats op 14 juni 2022. Nieuw dit jaar is de combinatie met het Energy Storage event. Vermogenselektronica en energieopslag kennen veel raakvlakken en zijn veelal onlosmakelijk met elkaar verbonden. Profiteer tijdens de gecombineerde editie van de aanwezige vakkennis op het gebied van zowel vermogenselektronica als energieopslag. De breedte van de markt, namelijk toepassers, ontwikkelaars, toeleveranciers en kennisinstituten komen bijeen op het Power Electronics en Energy Storage event. Met vakgenoten worden visies, ervaringen en kennis uitgewisseld.

Lees meer

Electronics & Applications

Dé vakbeurs voor industriële elektronica in de Benelux

Electronics & Applications is dé beurs voor industriële elektronica in de Benelux. Op deze beurs kunt u de gehele keten ontmoeten, van componenten tot productie en van design services tot vormgeving. Daarmee is E&A de ontmoetingsplek voor engineers, ontwerpers, ontwikkelaars en niet-techneuten die op zoek zijn naar oplossingen. E&A zal niet in fysieke vorm plaatsvinden in 2021.

Lees meer

WoTS

De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in 1 beurs: World of Technology & Science 2022. WoTS bestaat uit vijf unieke werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en World of Industrial Processing. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer

Plot Conferentie

Testen om uiteindelijk tot producten te komen die in praktijkomstandigheden net zo functioneren als verwacht wordt door de consument. Daar draait het om in het vakgebied omgevingstechnologie.

Lees meer

Plot

Testen om uiteindelijk tot producten te komen die in praktijkomstandigheden net zo functioneren als verwacht wordt door de klant. Daar draait het om in het vakgebied omgevingstechnologie. Ter bevordering van de ontwikkeling van dit vakgebied is in 1995 het platform Omgevingstechnologie opgericht. Het is een vereniging die is aangesloten bij FHI, federatie van technologiebranches.

Lees meer