Wie heeft een geniaal idee voor de E&A 2023 beursgadget?

Wie heeft een geniaal idee voor de E&A 2023 beursgadget? Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Vanuit FHI halen we alles uit de kast om zoveel mogelijk bezoekers naar de E&A-beurs te krijgen, maar we kunnen niet zonder de inzet van onze exposanten. Uit ervaring weten we dat de beursgadget een echte publiekstrekker is. Deze gadget is een vernuftig elektronisch apparaat, vaak met een bijzondere twist, die bezoekers kosteloos tijdens de beurs kunnen verzamelen. Het hebbeding wordt bedacht en ontwikkeld door de deelnemende exposanten en live op de beursvloer geproduceerd. Natuurlijk zijn er voor de gadget ook componenten en testen noodzakelijk.

Dit project creëert een prachtige gelegenheid om met bezoekers in gesprek te raken. Op WoTS 2022 was de ‘parrot’, een elektronische papegaai die geluiden opneemt en vervormt afspeelt, een doorslaand succes. Sommige bezoekers waren zelfs speciaal naar de beurs gekomen om een exemplaar te bemachtigen. Tijdens E&A 2023 willen we dit succes evenaren en het liefst overtreffen!

Meld je aan het voor het gadgetproject
Vind jij het leuk om mee te denken over de nieuwe beursgadget? Of heb je misschien al ideeën over een ontwerp? Meld je dan nu aan voor het project of mail je idee naar Marc Berkouwer. Het overleg voor het gadgetproject is op 14 december om 13:00 uur bij FHI in Leusden. We zien weer uit naar een vruchtbare en creatieve samenwerking!