Wist je dat 75% van de OT-omgevingen te maken had met een cyberaanval?

Wist je dat 75% van de OT-omgevingen te maken had met een cyberaanval? Door: MODELEC Data-Industrie B.V.

Elke 15 minuten wordt er een poging gedaan tot het binnendringen in een organisatie. Omdat de IT kant van een organisatie steeds beter beveiligd is, vinden hackers nu ingang bij OT. De reden van de grote toename bij OT is dat er veelal sprake is van een verouderde netwerkomgeving en legacy apparatuur.

En dat is juist het punt, want is jouw Ethernet switch ouder dan 10 jaar? Dan loop je een groot risico!

Deze cyberaanvallen op je verouderde OT-netwerk resulteren in downtime, wat weer tot enorme kosten en zelfs reputatieschade leidt. Wat jij wilt, is een veilig, betrouwbaar en toekomstgericht netwerk.

Bij MODELEC vinden we dit zo’n belangrijk onderwerp, dat we de website industrielenetwerkoplossing.nl voor je hebben gemaakt. Helemaal gefocust op het up-to-date houden van jouw netwerkomgeving en het veiligstellen van je OT-netwerk. Want wij vinden dat iedereen een stabiele en toekomstbestendige netwerkoplossing verdient, waarbij je er zeker van bent dat deze goed functioneert.

Speciaal over dit onderwerp hebben we een pdf geschreven. Download de pdf gratis via https://industrielenetwerkoplossing.nl/download-de-pdf

Als je er vragen over hebt, dan hoor ik het graag.
Laten we samen zorgen voor een veilige en betrouwbare OT-omgeving!

Met vriendelijke groet,
namens team MODELEC

Enrico ten Klooster