Ymif Engineering - Specialist voor elektronica in energie opslag systeem

Ymif Engineering - Specialist voor elektronica in energie opslag systeem Door: Ymif Engineering

Energie opslag systeem

Energie wordt steeds meer lokaal opgewekt door windmolens en zonnepanelen. Deze opgewekte energie kan worden opgeslagen in een energie opslag systeem, ESS (Energy Storage System). Ook is het mogelijk om met energie te handelen door in te kopen en op te slaan op de momenten dat het goedkoop is. Daarnaast kunnen de maandelijkse vaste aansluitingskosten verlaagd worden door de piekbelasting op te vangen.

 

Ymif betrokken bij energie opslag systeem vanaf het eerste moment

Bij Ymif Engineering zijn we al bijna 10 jaar actief betrokken bij energie opslag systemen. We ontwikkelen de elektronica om de ESS efficiënt en veilig aan te kunnen sturen en te monitoren. In 2015 zijn we al betrokken geweest bij het energie opslag systeem van Akkerbouwbedrijf de Jong , waar wij elektronica hebben ontwikkeld voor een ESS, geplaatst in een zeecontainer. Wij zorgen ervoor dat alle modulaire onderdelen in ESS onderling met elkaar communiceren zoals de energiemeter, ICT platform, Master Controller, Battery Management Unit en Battery Controller. Deze communicatie wordt daarnaast ook door op meerdere niveaus gemonitord en indien er door een probleem geen communicatie mogelijk tussen cruciale onderdelen in het systeem, dan wordt het systeem direct uitgeschakeld.

 

Specialist voor elektronica in energie opslag systeem

Met de ervaring die Ymif de afgelopen jaren heeft opgedaan op het gebied van elektronica in grootschalige opslag van energie, zijn wij dé specialist op het gebied van energie opslag systemen. U bent dan bij ons aan het juiste adres om uw energie opslag systeem met de juiste elektronica oplossing aan te sturen. Neem gerust contact op met ons om uw uitdaging voor energie opslag te bespreken.

Voor meer informatie bel of mail naar Ymif Engineering