A1 Electronics Netherlands B.V.

A1 Electronics Netherlands B.V. De gekwalificeerde partner voor het assembleren van elektronische printpanelen en complete producten. Als "one-stop" Electronic Manufacturing Services Provider ontwikkelt en produceert A1 Electronics Netherlands B.V. een grote diversiteit aan producten. "State of the art" machinepark, software en meer dan 25 jaar ervaring in het produceren van electronica zorgt ervoor dat het complete scala aan verkrijgbare componenten verwerkt kan worden. Naast de standaard processen (SMT en THT) tot aan het assembleren en testen van eindproducten (BoxBuild) bieden wij ook de volgende technologieën en service: - Het ontwerpen het bouwen van testsystemen. - Het ontwerpen van matrijzen t.b.v. het klimatiseren van electronica. - Aanbrengen van Conformal Coating - Potten in een behuizing of m.b.v. een matrijs. - Proto-shop - Reparatie voor derden. A1 Electronics Netherlands B.V. denkt graag mee over uw ontwerp. Met name Design For Manufacturing (DFM) en Design For Testability (DFT) is onze toegevoegde waarde. Dit kan resulteren in lagere kosten, kwalitatief een beter product en een korte "time to market". Ons kwaliteitssysteem is getoetst door Dekra met als resultaat twee certificaten: -Standaard management systeem:ISO9001:2008 -Medisch management systeem:ISO13485:2003 Markten waarin wij voornamelijk opereren zijn: - Medische industrie - Infra - Aviation - Automotive - Industrie - Telecommunicatie.

Naw gegevens

A1 Electronics Netherlands B.V.
Bedrijfspark twente 1
7602KA Almelo
NEDERLAND

Tel: 0546581200

De heer R. Oude Vrielink
info@a1electronics.nl
Naar website

Evenementen

Electronics & Applications

Dé vakbeurs voor industriële elektronica in de Benelux

Electronics & Applications is dé beurs voor industriële elektronica in de Benelux. Op deze beurs kunt u de gehele keten ontmoeten, van componenten tot productie en van design services tot vormgeving. Daarmee is E&A de ontmoetingsplek voor engineers, ontwerpers, ontwikkelaars en niet-techneuten die op zoek zijn naar oplossingen. E&A zal niet in fysieke vorm plaatsvinden in 2021.

Lees meer

WoTS

De beurzen World of Industry, Technology & Science bestaat uit 3 unieke werelden: World of Industry, World of Laboratory en World of Electronics. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer