A&C Solutions BVBA

A&C Solutions is dé kennispartner op het gebied van power supplies en connectoren. Als onafhankelijke partij denken we met je mee en adviseren we de beste connector en/of power supply voor jouw toepassing. We gaan altijd voor de perfecte match. Daarbij nemen we je graag werk uit handen. Dit doen we door jouw connector met kabel op maat te leveren, jouw voorraad te beheren en een professionele klantenservice aan te bieden. Een totaaloplossing op maat, dat is onze drijfveer!

A&C Solutions verdeelt de volgende aanvullende A-merken: Delta, Hummel,  Ilme, Nextys, Yamaichi, TechnoShield en  Binder.

Naw gegevens

A&C Solutions BVBA
Slachthuisstraat 68 bus 6
2300 Turnhout
NEDERLAND

Tel: 03214735370

Mevrouw M. Voermans
marion@ac-solutions.be
Naar website

Vind uw product en/of dienst

Nieuws

Delta introduceert industriële DIN-rail power supply serie Force GT

13/05/2022Delta lanceert een nieuwe industriële DIN-rail power supply serie, Force GT. De belangrijkste troeven van deze DIN-rail power supply serie zijn de complete serie, het compacte design, de hoge efficiëntie...

Lees meer

Batterij monitoring systemen (BMS), de next generation’s commodity

11/02/2020Loodbatterijen die uitvallen en een levensreddende operatie onderbreken, duizenden gezinnen die plots zonder stroom komen te zitten of een luchtverkeerstoren wiens communicatie- en datalijnen uitvallen terwijl er vliegtuigen in de...

Lees meer

Hoe de ontwikkeling in E-bike connectoren plots interessant kan zijn voor buitenverlichting

25/11/2019Higo is van origine een E-bike connector fabrikant en marktleider in Europa. Ondanks dat Higo connectoren ontwikkelt met E-bike toepassingen in gedachten, vertonen eisen die gesteld worden aan deze connectoren...

Lees meer

Techno breidt succesvolle, ultra compacte Micronnect®-familie uit

25/11/2019Techno, de Italiaanse fabrikant van waterdichte connectoren, breidt zijn assortiment uit met 2 nieuwe IP68/IP69K designs: een 3-polige plug & play connector en een current distributor. Beiden connectoren zijn gebaseerd...

Lees meer

Evenementen

Energy Storage Event

Het Energy Storage event informeert u met een breed programma met lezingen over energieopslag. U krijgt inzicht in de laatste ontwikkelingen op het gebied van energy storage. De neutrale kennisoverdracht biedt u deskundigheid over de voordelen met de technologie.

Met aangescherpt beleid voor de verduurzaming van de economie, de opkomst van wind- en zonne-energie en dalende accuprijzen ontstaan nieuwe business cases voor energieopslag.

Lees meer

Power Electronics Event

Het Power Electronics Event vindt plaats op 14 juni 2022. Nieuw dit jaar is de combinatie met het Energy Storage event. Vermogenselektronica en energieopslag kennen veel raakvlakken en zijn veelal onlosmakelijk met elkaar verbonden. Profiteer tijdens de gecombineerde editie van de aanwezige vakkennis op het gebied van zowel vermogenselektronica als energieopslag. De breedte van de markt, namelijk toepassers, ontwikkelaars, toeleveranciers en kennisinstituten komen bijeen op het Power Electronics en Energy Storage event. Met vakgenoten worden visies, ervaringen en kennis uitgewisseld.

Lees meer

LED Applicatie

De LED Lighting & Technology Conference is hèt event waar R&D-managers, engineers, ontwikkelaars en lichtontwerpers de laatste innovaties op het gebied van LED-technologie zien. In het lezingenprogramma en op de kennismarkt worden de bezoekers volledig geïnformeerd over de beschikbare hardware, (aansturings)software en test & meetapparatuur.

Lees meer

Machinebouw event

Big Data, Cyber Security, Deep Learning, procesoptimalisatie, modulair bouwen, Machine vision, predictive maintenance en bekabeling. Deze actuele thema’s komen uitgebreid aan bod itijdens het Machinebouw event.

Het event biedt een sterk netwerk aan machinebouwers, OEM’ers en producerende bedrijven uit de Benelux.

De sprekers en deelnemers van dit event laten in één dag zien hoe de grote diversiteit aan technologie benut kan worden door machinebouwers en eindgebruikers.

Lees meer