Acal BFi Nederland

Introductie

Acal BFi helpt (high tech) bedrijven en (semi) overheden met advies, ontwerp en levering van elektronica componenten en systemen. Dit doen wij samen met partners zoals Sierra Wireless, Keysight, FLIR en Advanced Energy.

Met zo’n 360 medewerkers verspreid over productielocaties en kantoren in 11 Europese landen helpen wij engineers naar tevredenheid die werkzaam zijn in de (maak)industrie, high tech, elektronica ontwikkeling en (semi) overheden zoals universiteiten en onderzoekslabs. Bedrijven en overheden kunnen dankzij ons hun meest innovatieve oplossing snel en tegen de beste kostprijs aan hun eindklant leveren.

 

Onze specialismen

Test and Measurement     Imaging
IoT, M2M, Wireless  Photonics
RF and Frequency Control   Fiber Optics
Sensors Cables and Connectors   
Magnetics Embedded Computing     
Power  Semiconductors

 

 

Volg ons op Social Media:

Acal BFi op LinkedIn Twitter

of schrijf u in voor onze technische update emails:
Acal BFi newsupdates

 

Naw gegevens

Acal BFi Nederland
Luchthavenweg 53
5657EA Eindhoven
NEDERLAND

Tel: 040-25 07 400

De heer P. Rovers
sales-nl@acalbfi.nl
Naar website

Nieuws

Acal BFi Benelux officieel Authorized Reseller van het Keysight High-Performance Portfolio per 1 november 2023

20/11/2023Acal BFi is verheugd aan te kondigen dat het met succes een zes maanden durend High-Performance pilotprogramma heeft afgerond, waarmee het nu toegang heeft tot een exclusief assortiment test- en...

Lees meer

Measure, capture, and display—static and dynamic events

09/06/2022The Keysight EL34143A bench DC electronic load with a built-in data logger offers multiple views of test results providing confidence in your products.

Lees meer

Advanced Energy’s LCC1200 Series Enhances Reliability and Reduces Overall System Cost in High Power Industrial Applications

08/06/2022Advanced Energy recently introduced the Artesyn LCC1200 series of fanless, conduction-cooled AC-DC power supplies. The LCC1200 delivers up to 1,200 W power output and 93.5% efficiency in a compact form...

Lees meer

Acal BFi ondersteunt Airios bij de behoefte aan schone, verse lucht in huis

18/01/2022Smart toepassingen laten zich ook in woningen steeds meer gelden. Denk aan domotica, waarmee de bewoner allerlei processen in huis automatiseert en het zich zo gemakkelijker maakt. Het is precies...

Lees meer

CO2 Sensor and Monitor AM7000 available at Acal Bfi Nederland

11/08/2021Air quality monitor AM7000 is OEM based intelligent desktop indoor air quality monitor with fashionable and compact design. It could integrate high quality air quality sensor module, which can monitor...

Lees meer

Evenementen

RF Technology Event

The participants are showing us which new RF technologies are (coming) available, which applications are available and which new technologies will come next. Knowledge and practical developments are central in both the plenary and parallel sessions of the seminar. The entire width of the market, appliers, developers, suppliers and institutes, are brought together at the RF Technology Days. Vision, experience and capabilities are getting shared with colleagues.

Lees meer

EMC-ESD Vereniging

De Nederlandse EMC-ESD Vereniging is een vereniging van ongeveer 150 professionals op het gebied van EMC en/of ESD. De vereniging kent een breed scala aan leden die gemeenschappelijk hebben dat zij zich binnen hun bedrijf, instelling of organisatie op professionele wijze met het vakgebied bezighouden. Dat kan zijn als expert, of intermediair van informatie, dan wel als leverancier of gebruiker van informatie, diensten of producten en materialen.

Lees meer

Energy Storage Event

Het Energy Storage event informeert u met een breed programma met lezingen over energieopslag. U krijgt inzicht in de laatste ontwikkelingen op het gebied van energy storage. De neutrale kennisoverdracht biedt u deskundigheid over de voordelen met de technologie.

Met aangescherpt beleid voor de verduurzaming van de economie, de opkomst van wind- en zonne-energie en dalende accuprijzen ontstaan nieuwe business cases voor energieopslag.

Lees meer

Power Electronics Event

Het Power Electronics Event vindt plaats op 14 juni 2022. Nieuw dit jaar is de combinatie met het Energy Storage event. Vermogenselektronica en energieopslag kennen veel raakvlakken en zijn veelal onlosmakelijk met elkaar verbonden. Profiteer tijdens de gecombineerde editie van de aanwezige vakkennis op het gebied van zowel vermogenselektronica als energieopslag. De breedte van de markt, namelijk toepassers, ontwikkelaars, toeleveranciers en kennisinstituten komen bijeen op het Power Electronics en Energy Storage event. Met vakgenoten worden visies, ervaringen en kennis uitgewisseld.

Lees meer

Design Automation & Embedded Systems Event

Tijdens het jaarlijkse Design Automation & Embedded Systems Event nemen ontwikkelaars en toepassers van embedded systems kennis van de laatste technologieën en wisselen zij visies en ervaringen uit met vakgenoten.
In het lezingenprogramma en op de kennismarkt wordt aandacht besteed aan specifieke thema’s.

Lees meer

Medische Elektronica event

Het Medische Elektronica event; ontwikkeling en toepassingen

De focus van het event ligt op de ontwikkeling, regelgeving en productie van medische elektronica en de toepassingsgebieden. Actuele onderwerpen op dit gebied zijn bijvoorbeeld: de versnelde ontwikkeling en productie van medische apparatuur om Covid-19 tegen te gaan, notified bodies en de nieuwe regels voor medische hulpmiddelen (MDR).

Lees meer

Electronics & Applications

Dé vakbeurs voor industriële elektronica in de Benelux

Electronics & Applications is dé beurs voor industriële elektronica in de Benelux. Op deze beurs kunt u de gehele keten ontmoeten, van componenten tot productie en van design services tot vormgeving. Daarmee is E&A de ontmoetingsplek voor engineers, ontwerpers, ontwikkelaars en niet-techneuten die op zoek zijn naar oplossingen. E&A zal niet in fysieke vorm plaatsvinden in 2021.

Lees meer

WoTS

De beurzen World of Industry, Technology & Science bestaat uit 3 unieke werelden: World of Industry, World of Laboratory en World of Electronics. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer

EMVT

De Vereniging EMVT heeft als doel het stimuleren van de ontwikkeling van nieuwe kennis en producten, waarin vermogenselektronica en elektromagnetisme een centrale rol speelt.

De Vereniging wil dit bereiken door middel van het scheppen van een platform waar zowel publieke als private organisaties, werkzaam op het gebied van EMVT, elkaar kunnen ontmoeten, kennis kunnen uitwisselen en gezamenlijk het vakgebied EMVT verder kunnen ontwikkelen.

De EMVT is een actieve vereniging. Naast de jaarlijkse ledenvergadering streeft de vereniging naar een jaarlijks EMVT symposium, waarbij de actuele EMVT onderwerpen aan bod komen. Verder worden er themamiddagen, bedrijfsbezoeken en matchmaking bijeenkomsten georganiseerd om onze doelstellingen te bereiken. Deze activiteiten worden voor, maar ook door leden georganiseerd.

Wanneer er binnen het vakgebied ontwikkelingen plaatsvinden waar onze leden belang of betrokkenheid bij hebben speelt de vereniging hier actief op in.

Voor meer informatie of contact kunt u bellen met het secretariaat van de vereniging EMVT en vragen naar Miranda van Wijk of Marc Berkouwer:

FHI
telefoon:+31 (0)334657507
email: emvt@fhi.nl
Postbus 366
3830 AK LEUSDEN

Lees meer