Acal BFi Nederland

Introductie

Acal BFi helpt (high tech) bedrijven en (semi) overheden met advies, ontwerp en levering van elektronica componenten en systemen. Dit doen wij samen met onze producerende sister companies zoals Myrra, Noratel en Variohm en partners zoals Sierra Wireless, Keysight, FLIR en Advanced Energy.

Met zo’n 600 medewerkers verspreid over productielocaties en kantoren in 11 Europese landen helpen wij engineers naar tevredenheid die werkzaam zijn in de (maak)industrie, high tech, elektronica ontwikkeling en (semi) overheden zoals universiteiten en onderzoekslabs. Bedrijven en overheden kunnen dankzij ons hun meest innovatieve oplossing snel en tegen de beste kostprijs aan hun eindklant leveren. Ons moederbedrijf DiscoverIE is beursgenoteerd aan de London Stock Exchange.

Videoimpressie van de moedermaatschappij DiscoverIE, Acal BFi en haar producerende sister-companies:

About Acal BFi / DiscoverIE

 

Onze specialismen

Test and Measurement     Imaging
IoT, M2M, Wireless  Photonics
RF and Frequency Control   Fiber Optics
Sensors Cables and Connectors   
Magnetics Embedded Computing     
Power  Semiconductors

-------------------------------------------------------------------------------------------------------   

In 2020 hebben wij deelgenomen aan onderstaande digitale event bij FHI:

  • RF Technology event "Test Challenges for Massive MIMO and Beamforming in Wireless Communications and Radar Systems".
    Klik hier om de replay te bekijken.   

Volg ons op Social Media:

Acal BFi op LinkedIn Twitter

of schrijf u in voor onze technische update emails:
Acal BFi newsupdates

 

Naw gegevens

Acal BFi Nederland
Luchthavenweg 53
5657EA Eindhoven
NEDERLAND

Tel: 040-25 07 400

De heer P. Rovers
sales-nl@acalbfi.nl
Naar website

Nieuws

Medical imaging solutions at Acal BFI Nederland

05/07/2021Although COVID-19 significantly impacted the medical imaging market in 2020, it is showing signs of recovery and is expected to return to growth rates of 5-6 % starting in 2022....

Lees meer

Overweegt u 5G technologie voor uw volgend project?

25/03/20215G is er, maar wanneer kunnen we echt los? Acal BFi en Sierra Wireless bekeken als IoT-professionals de actuele mogelijkheden van 5G communicatie. We ondersteunen een groeiend aantal projecten en...

Lees meer

Test Challenges for Massive MIMO and Beamforming in Wireless Communications and Radar Systems

20/11/2020Dear visitor of RF Technology event 2020, Acal BFI Nederland BV will be participating in the event of RF Technology, which will be held from 1-3 December 2020. Our partner Tabor...

Lees meer

Uitnodiging voor presentatie ‘’Meten is weten’’

04/10/2019Kwaliteit, procesoptimalisatie, preventief onderhoud en veiligheid zijn van grote toegevoegde waarden voor uw product of geboden services. Sensoren zijn hierbij tegenwoordig onmisbaar. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het meten van druk,...

Lees meer

Videobeelden van demonstratie uitlezen van power supplies

06/09/2019Beste bezoeker van het Power Electronics Event 2019, Bedankt voor uw aanwezigheid! Zonder u geen beurs. Mijn collega’s en ik hopen dat u terugkijkt op een informatieve, geslaagde dag. Don...

Lees meer

Evenementen

EMC-ESD Vereniging

De Nederlandse EMC-ESD Vereniging is een vereniging van ongeveer 150 professionals op het gebied van EMC en/of ESD. De vereniging kent een breed scala aan leden die gemeenschappelijk hebben dat zij zich binnen hun bedrijf, instelling of organisatie op professionele wijze met het vakgebied bezighouden. Dat kan zijn als expert, of intermediair van informatie, dan wel als leverancier of gebruiker van informatie, diensten of producten en materialen.

Lees meer

Power Electronics Event

Het Power Electronics Event vindt digitaal plaats van 8 t/m 10 juni 2021. Het doel van dit event is de diversiteit van toepassingen, innovaties en kennis te presenteren op het gebied van vermogenselektronica.

Het programma is samengesteld in overleg met de deelnemers. Op deze manier is er een kwalitatief sterk programma neergezet waarbij zowel de praktijk als de wetenschap aan bod komen.

De breedte van de markt, namelijk toepassers, ontwikkelaars, toeleveranciers en kennisinstituten komen bijeen op het Power Electronics event. Met vakgenoten worden visies, ervaringen en kennis uitgewisseld.

Lees meer

Electronics & Applications

Dé vakbeurs voor industriële elektronica in de Benelux

Electronics & Applications is dé beurs voor industriële elektronica in de Benelux. Op deze beurs kunt u de gehele keten ontmoeten, van componenten tot productie en van design services tot vormgeving. Daarmee is E&A de ontmoetingsplek voor engineers, ontwerpers, ontwikkelaars en niet-techneuten die op zoek zijn naar oplossingen.

Lees meer

WoTS

De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in 1 beurs: World of Technology & Science 2022. WoTS bestaat uit vijf unieke werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en World of Industrial Processing. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer